ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Ξεκίνησε να… ονειρεύεται!

Ακούστε το άρθρο
  • Πρόεδρος ο Κουτσουβέλης, έβαλε ψηλά τον πήχη

Νέος άνεμος, άνεμος αισιοδοξίας, πνέει πλέον στον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος το περασμένο Σάββατο, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου ξεκίνησε στο Δημοτικό στάδιο της πόλης την προετοιμασία του για τη νέα χρόνια και την συμμετοχή στην Α1 κατηγορία.

Στην «πρώτη» της σεζόν το «παρών» έδωσαν 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι της περσινής χρονιάς αλλά και κάποιες μεταγραφές όπως ο «γνώριμος» τερματοφύλακας Κώστας Σταθόπουλος, ο Γαλλονιγηριανός επιθετικός Ντάνιελ Έλιοτ, ο οποίος ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια με την φανέλα του Ολυμπιακού Ζαχάρως, ο ο μέσος Χάρης Λαμπρόπουλος, που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Εικοσιμίας και στο παρελθόν έχει περάσει από Α.Ο.Κ.Ι, Αχαϊκή, ΠΑΟ Βάρδας, Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, Πανκεφαλληνιακό και ο αμυντικός Δημήτρης Ντάβαρης που μετά από ένα εξάμηνο διάλειμμα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, επέστρεψε στην Αμαλιάδα.

Η μεταγραφική ενίσχυση τις ερχόμενες ημέρες θα ενταθεί αφού στόχος των «βυσσινί» είναι να πρωταγωνιστήσουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα γι’ αυτό και η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες.

Κουτσουβέλης: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Ηλείος εκδότης και δημοσιογράφος, Κώστας Κουτσουβέλης είναι ο νέος Πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας, όπως ανακοίνωσαν οι «βυσσινί».

Ο Κουτσουβέλης, έδωσε το «παρών» στην προχθεσινή πρώτη προπόνηση της σεζόν και αφού μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, προχώρησε στην παρακάτω λιτή δήλωση θέτοντας ξεκάθαρο στόχο για τη νέα σεζόν: «Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε τον Αστέρα στη θέση που του ανήκει, τιμώντας την ιστορία και τη φανέλα του. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες. Στόχος της διοίκησης είναι ένας δυνατός Αστέρας, ο οποίος θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα».

Όλη η επικαιρότητα