Αθλητισμός Γ Εθνική Ποδόσφαιρο

Αστέρας Αμαλιάδος: Θέλει να ξεκινήσει με το …δεξί με Παλληξουριακό!

Ακούστε το άρθρο

Πανέτοιμος για την σημερινή πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας, που υποδέχεται τον Παλληξουριακό (4μ.μ.), θέλοντας φυσικά τη νίκη και την κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών.

Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα και δεν θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης! Έτσι είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να σκοράρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να φτάσουν στη νίκη χωρίς άγχος.

Απών από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο Τάσος Παγώνης, που «κουβαλάει» τιμωρία δυο αγωνιστικών από το περσινό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Παρόντες όμως θα είναι οι νεοαποκτηθέντες Αλμπέρτ Ενγκουέμ, Σταύρος Σταθάκης και Θοδωρής Κουμπαρούλης, που αναμένεται να δώσουν περισσότερες αγωνιστικές λύσεις στον Τίμο Καβακά.

Φυσικά παρόντες στο σημερινό παιχνίδι θα είναι και οι φίλαθλοι του Αστέρα, που θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ξεκινά με το … δεξί το φετινό πρωτάθλημα, όπου στόχος του Αστέρα είναι να πρωταγωνιστήσει.

Στον σημερινό αγώνα διαιτητής είναι ο Κώστας Ανδριανός με βοηθούς τον Ζούλη και τον Γεωργακόπουλο απο την Πάτρα, και παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Νίκο Σπυράκη από την Σπάρτη.

Όλη η επικαιρότητα