Γ Εθνική

Αστέρας Βλαχιώτη – Αστέρας Αμαλιάδας 2-1: Tα φιλικά «έφαγαν» τον Μίχο, νέος προπονητής ο Τιμ. Καββακάς

Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε στα έως τώρα φιλικά προετοιμασίας ο Αστέρας Αμαλιάδας αφού μετά το Ζευγολατιό, ηττήθηκε και στο Βλαχιώτη αυτή τη φορά με σκορ 2-1, αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» του Π. Μίχου στον πάγκο των βυσσινί αφού αργά χθες το βράδυ, με ανακοίνωση τους οι ιθύνοντες του συλλόγου και συγκεκριμένα ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

Η ανακοίνωση

«Ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι σήμερα τεχνικό του Αστέρα Αμαλιάδας. Ευχαριστεί θερμά τον κ. Πέτρο Μίχο για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα αυτό το διάστημα, και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του»

Η αλήθεια είναι ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας μετά το Ζευγολατιό, ούτε χθες ικανοποίησε με την εμφάνισή του και έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο και δουλειά ώστε οι ποιοτικοί και πολυδιαφημισμένοι παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του να «δέσουν» και να ξεδιπλώσουν στο γήπεδο τις αρετές που έχουν τόσο σαν μονάδες όσα και σαν σύνολο.

Αυτό πλέον, πρέπει να γίνει με νέο προπονητή αφού μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, οι βυσσινί βρίσκονται στην αναζήτηση του επόμενου τεχνικού τους.

Νέος προπονητής ο Τιμόθεος Καβακάς

Ο Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας λίγο μετά το «διαζύγιο» με Μίχο ανακοίνωσε την έναρξη
της συνεργασίας του με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Πρόκειται για έναν ικανό και από τους πιο φερέλπιδες προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου, και η έλευσή του στην ομάδα, συνιστά μια μεγάλη επιτυχία και δίνει σίγουρα ελπίδες για να πάει ο Αστέρας μας ακόμη πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Τιμόθεος (Τίμος) Καβακάς ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκάθαρα δείγματα εξαιρετικής δουλειάς, όπως με ανόδους στον Πλατανιά, στη Λαμία, και με παραμονή της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκ, σε προηγούμενες σημαντικές παρουσίες του στον επαγγελματικό χώρο. Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας τον καλωσορίζει στον ερχομό του μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό «τιμ» της ομάδας. Και του εύχεται «καλή επιτυχία» στο έργο που αναλαμβάνει.

Ο αγώνας

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι του Μίκι Τσίρκοβιτς άνοιξαν το σκορ στο 10’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χρήστου που έγινε αποδέκτης της μπάλας, με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

Οι βυσσινί στο 22’ έφεραν το ματς στα ίσια με το εξαιρετικό σουτ του Σταθάτου, ωστόσο η ισοφάριση της ηλειακής ομάδας αποδείχτηκε προσωρινή αφού στο 40’ ο Κόντης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας του Αστέρα και έγραψε το 2-1.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με το αποτέλεσμα να παραμένει ως έχει και τη μέτρια εμφάνιση του Αστέρα να δημιουργεί τροφή για σκέψη στους ιθύνοντες της ομάδας και να «πυροδοτεί» τις εξελίξεις που διαβάσατε παραπάνω.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Παλιούρας, Τσουκαλάς, Φυσαράκης, Κολιάκος, Χρήστου, Ίλιεφ, Μπριλάκης, Τσιμικλής, Σταμογιάννος, Κόντης, Γεμιστός,

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Λειμονίτης, Μέξης, Κατσίκας, Γαρόζης, Σαρίδης, Παπαγεωργίου, Μινέα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ : Τσάμης, Παγώνης, Μπουτσικάκης, Καμπούρης, Κασάπης, Ρόβας, Σταθάτος, Κυριάκος, Μαρουκάκης, Κέρι, Μπανούσης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Αρβανίτης, Μπουζούρας, Κασνέτσι, Πασάι, Μπαραμπαρούσης, Παπαδόπουλος, Μπουρντουζάν

Όλη η επικαιρότητα