Γ Εθνική

Αστέρας – Ζευγολατιό 0-1: Έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και το «πλήρωσε»

Ακούστε το άρθρο

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε την ρήση, όταν έχεις πολλές ευκαιρίες (και τι ευκαιρίες) και δεν τις αξιοποιείς, η μπάλα σε τιμωρεί!

Αυτό έγινε και στο χθεσινό φιλικό του Αστέρα με το Ζευγολάτιο, όπου οι «βυσσινί» ήταν σαφώς ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους, αλλά παρ’ όλα έχασαν με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης ήρθε στο 48’ με απευθείας φάουλ του Βαλερί, με την ομάδα της Ηλείας στην συνέχεια να χάνει πολλές ευκαιρίες και τον Σκούρτη να αναδεικνύεται σε κορυφαίο του αγώνα, αφού έκανε πολλές μεγάλες αποκρούσεις.

Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε γκολ του Μαρουκάκη, μάλλον σωστά, αφού δεν υπήρξαν και ιδιαίτερες διαμαρτυρίες από τους «βυσσινί».

Επίσης να τονιστεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αρκετά σκληρά και δέχθηκαν και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ : Τσάμης, Μπουτσικάκης, Παγώνης, Κασάπης, Σταθάτος, Μπαρμπαρούσι, Λόξας, Καμπούρης, Κάρνέτσης, Κυριάκος, Μπουντουζιάν (έπαιξαν στο β’ οι Μαρουκάκης,Τόρες, Κέρι, Αρβανίτης, Μπανούσης, Ρόβας, Μπουζούρας)

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ : Σκούρτης, Μαλαχάτης, Παππάς, Καντιλιεράκης, Κοντογιάννης, Αποστολάκης, Σπέτσης, Ζάρκος, Διαμαντόπουλος, Βαλερί, Μαραθιανός (έπαιξαν στο β’ οι Πολυδωρόπουλος, Καλλίρης Ανδρ., Καλλίρης Αλεξ., Κουτσουμπέλας, Μπάρτζης, Τάσσης, Σούκο, Σουλς)

Όλη η επικαιρότητα