Life

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Μαρτίου μέχρι 1 Απριλίου 2018

Ακούστε το άρθρο

Κριός

Γενικές

Αγαπητέ Κριέ, η περίοδος αυτή δεν θα είναι η κατάλληλη για να κάνεις ενέργειες σχετικά με την εξέλιξη κάποιων σχεδίων που έχεις κατά νου. Ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό, αδρανοποιεί τις εξελίξεις και καθυστερεί θέματα ταξιδιού. Η τύχη ίσως να μην είναι με το μέρος σου όπως θα ήθελες, αλλά μην αποκαρδιώνεσαι. Με οργανωμένες ενέργειες και πειθαρχία θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα. Οπλίσου με υπομονή και τα πράγματα σύντομα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά δέχεσαι θετικές επιρροές από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι δίνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις σχέσεις σου και ειδικά σε εκείνη που αφορά την προσωπική σου ζωή. Υπάρχει πάθος και έντονη επιθυμία για να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου. Ζήσε τις στιγμές και φρόντισε να αφήσεις έξω από τη σχέση παράλογες σκέψεις και εκρήξεις ζήλιας. Η εβδομάδα είναι θαυμάσια για εσένα που είσαι μόνος. Βάλε την γοητεία σου μπροστά και μην φοβηθείς τίποτα.

Επαγγελματικές

Στην εργασία η εβδομάδα θα έχει αρκετές απαιτήσεις όπως και η προηγούμενη. Θα υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα απαιτούν από εσένα τη συνεχή παρουσία σου και την συμμετοχή σου. Διατήρησε την υπομονή και φρόντισε να ακολουθήσεις ένα πρακτικό πρόγραμμα. Στα οικονομικά, φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία και να αποφύγεις τα μεγάλα έξοδα, ειδικά το Σάββατο που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ζυγό και φέρνει αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος

Γενικές

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή θα είναι καταπληκτική για να αναλάβεις δράση εφαρμόζοντας ό,τι έχεις μάθει μέχρι τώρα στη ζωή σου. Τί σημαίνει αυτό; Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, γεγονός που σημαίνει ότι αυτό που πράττεις ανά περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται από απλό αυθορμητισμό χωρίς σκέψη. Απεναντίας, τα παθήματα σε έχουν διδάξει και οι αποφάσεις που παίρνεις είναι καλά ζυγισμένες. Λίγη προσοχή χρειάζεται η Κυριακή, καθώς με την Πανσέληνο στον Ζυγό, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια αναταραχή, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου με τους γύρω, αλλά και με τον σύντροφό σου.

Αισθηματικές

Η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό, αλλά όχι για πολύ ακόμη. Από την Κυριακή, περνάει στον Ταύρο, γεγονός που σε επηρεάζει θετικά. Οι εντάσεις αποκαθίστανται και οι εξελίξεις που έρχονται είναι αποτέλεσμα παρελθοντικών διεργασιών και παθημάτων. Μπορεί να πεις κανείς ότι υπάρχει μια σοφία μέσα στη σχέση, η οποία κυριαρχεί των ενστικτωδών αντιδράσεων. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, μπαίνεις σε μια περίοδο που αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο της προσωπική σου ζωής.

Επαγγελματικές

Στην επαγγελματική σου ζωή ο Άρης στον Αιγόκερω σε βοηθάει να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό, αφήνοντας στην άκρη την παρόρμηση. Μπορείς με αυτοπεποίθηση να κλείσεις συμφωνίες, αλλά πλέον γνωρίζεις καλά τί σου ταιριάζει και τί όχι. Οι νέες συνεργασίες θα καθυστερήσουν λίγο να εδραιωθούν, αλλά όχι για πολύ. Η επόμενη εβδομάδα θα κρίνει τις προσπάθειες αυτής που έρχεται. Δούλεψε σκληρά και επαγγελματικά και στα οικονομικά, αν θέλεις να γευθείς γλυκούς καρπούς!

Δίδυμοι

Γενικές

Φίλε Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία και τη σκέψη σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε κάνει να σκέφτεσαι και να πράττεις παρορμητικά και έτσι κινδυνεύεις να πεις και να κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις πολύ γρήγορα. Ειδικά στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα, πρόσεξε πολύ αυτά που λες με τα κοντινά σου πρόσωπα, γιατί οι εντάσεις θα ξεσπάσουν πολύ εύκολα. Αυξημένη προσοχή προτείνεται και την Κυριακή με την Πανσέληνο στον Ζυγό. Η αρμονία θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Αισθηματικές

Το κλίμα στα αισθηματικά θα είναι αρκετά έντονο και δεν θα λείψουν οι καβγάδες. Με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι και τις 31, θα επικρατεί επιπολαιότητα στη σχέση σου, ενώ θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα πρέπει να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου που θα είναι αρκετά προκλητική. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, μπορείς να φλερτάρεις άφοβα, μιας και το σεξαπίλ σου θα είναι πολύ ισχυρό.

Επαγγελματικές

Στην εργασία η εβδομάδα φέρνει, επίσης, ένα κλίμα έντασης και είναι πιθανό να προκύψουν στοιχεία που θα ανατρέψουν πολλά δεδομένα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό, φέρνει επικοινωνία με εμπόδια και πολλές παρανοήσεις. Φρόντισε να είσαι πολύ ξεκάθαρος με αυτά που συζητάς για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Αν τα οικονομικά σου είναι συνυφασμένα με το εμπόριο και τις πωλήσεις, κράτα την ψυχραιμία σου, γιατί θα δυσκολευτείς αρκετά.

Καρκίνος

Γενικές

Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα έχει δυναμισμό και αρκετή δράση. Με τον Ήλιο στον Κριό θα καταφέρεις να χειριστείς με περίσσια ενεργητικότητα κάθε απαιτητική ενασχόληση στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Όσον αφορά σε κάποια σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου, οι ημέρες αυτές δεν φαίνεται να σου χαρίζουν πολλή τύχη. Ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό, αδρανοποιεί τις δυνάμεις που σε βοηθούν να δεις τις εξελίξεις που θέλεις. Για αυτό φρόντισε να εργαστείς με πειθαρχία και προγραμματισμό, για ό,τι σε ενδιαφέρει πολύ.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αυτή φέρνει γκρίνια και παρορμητισμό. Η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό μέχρι και το Σάββατο, οπότε μέχρι τότε φρόντισε να αποφύγεις ζητήματα που καίνε. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό το Σάββατο θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι μόνος και αναζητάς το πρόσωπο που θα μπορέσει να σε κρατήσει κοντά του.

Επαγγελματικές

Στην εργασία καλό είναι να είσαι πιο αποφασιστικός και να δείξεις πιο συνετός με τις υποχρεώσεις που έχεις. Μην αφήνεις περιθώρια στους γύρω να σχολιάζουν την συμπεριφορά σου. Δούλεψε προσηλωμένος σε αυτό που έχεις να κάνεις και μην στηρίζεσαι πολύ στις συνεργασίες τις ημέρες αυτές. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις ανοίγματα προσδοκώντας σε καλύτερες ημέρες, αν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή δεν σε ευνοούν.

Λέων

Γενικές

Φίλε Λέων, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά θετική για εσένα και θα σου δώσει μεγάλη ώθηση στα σχέδιά σου. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον Κριό, γίνεσαι ακόμη πιο αποφασιστικός και ριψοκίνδυνος. Προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου δεν θα διστάσεις να ξεπεράσεις τα όριά σου. Φρόντισε μόνο να μην κινηθείς μόνος, αφήνοντας τα αγαπημένα πρόσωπα έξω από τη ζωή σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και συζήτα κάποιες σκέψεις αμφιβολίας που έχεις στο μυαλό.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή θα χαρακτηρίζεται από πάθος και πολλή ενέργεια την εβδομάδα αυτή. Η Αφροδίτη παραμένει για λίγο ακόμη στον Κριό, κάνοντας τις προσωπικές στιγμές εκρηκτικές. Αν είσαι μόνος αξιοποίησε την περίοδο αυτή για να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα και έτσι να βρεις το δικό σου ταίρι. Αν και το μυαλό σου δεν είναι ακριβώς στην συντροφικότητα…

Επαγγελματικές

Στην εργασία την εβδομάδα αυτή θα έχεις προτάσεις για νέες συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά γιατί ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα τέτοιο βήμα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ζυγό το Σάββατο, κλείνει μια φάση στην εργασία σου και ξεκινάει μια καινούρια, πιο ισορροπημένη και πιο κατασταλαγμένη. Στα οικονομικά, καλό είναι να παραμείνεις φειδωλός και να αποφύγεις τις επενδύσεις. Λίγο παρακάτω που και ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό θα μπορέσεις να επανεξετάσεις αυτή την προοπτική.

Παρθένος

Γενικές

Φίλε Παρθένε, η εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί λίγη περισσότερη προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία, τη σκέψη και τις μεταφορές. Τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς άσχημα, αλλά θα παρατηρήσεις ότι θα χρειαστεί περισσότερος κόπος για να μεταφέρεις σωστά τις σκέψεις σου ή να κατανοήσεις την άποψη του άλλου. Βλέπεις ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τον Κριό και κάνει τις συγκρούσεις πιο εύκολες. Το Σάββατο πραγματοποιείται Πανσέληνος στον Ζυγό, ημέρα που θα σε βάλει σε σκέψεις, ενώ θα νιώθεις να αμφιταλαντεύεσαι έντονα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά καλό είναι να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται. Υπάρχει αρκετή ένταση στον αέρα, ενώ δεν θα λείψουν και γκρίνιες. Φρόντισε να μην αναμοχλεύσεις καταστάσεις τώρα που δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς με ψυχραιμία το συναίσθημά σου. Με ανάδρομο τον Δία στον Σκορπιό, δημιουργείται μια ανάγκη για απομόνωση και σκέψη που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Διατήρησε τις ισορροπίες όσο αυτό είναι δυνατόν.

Επαγγελματικές

Στην εργασία μείνε συγκεντρωμένος και συγκροτημένος, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα με τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις αναλάβει αρκετά και φαίνεται ότι τώρα η πίεση που νιώθεις γίνεται πιο ασφυκτική. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να σηκώσεις μόνο τα βάρη που σου αντιστοιχούν. Όσον αφορά την οικονομική σου κατάσταση, κάνε μια σχετική οικονομία γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν.

Ζυγός

Γενικές

Φίλε Ζυγέ, την εβδομάδα αυτή θα κάνεις πολλά πράγματα, θα ασχοληθείς με αρκετά ζητήματα, ενώ πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου θα στηριχθούν στις δικές σου δυνάμεις. Παρά τα όσα συμβαίνουν, θα έχεις την αίσθηση ότι τίποτα δεν ολοκληρώνεται και ότι τρέχεις χωρίς λόγο. Διαχειρίσου το χάος που δημιουργείται στο μυαλό σου και διατήρησε τον έλεγχο. Είναι ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι. Παράλληλα, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το Σάββατο αυτό σε κάνει να αναζητάς την ολοκλήρωση, όσο επίπονη και αν είναι.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά η Αφροδίτη από τον Κριό, δημιουργεί καταστάσεις που είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια φέρνει πάθος και έξαψη που κάνει τη σχέση σου να φουντώνει. Από την άλλη, όμως, μπορεί να δημιουργήσει σπίθα που θα ξεσπάσει συγκρούσεις και διαμάχες. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να μην ασχολείσαι με θέματα που ξέρεις ότι αποτελούν αγκάθι στην σχέση. Για εσένα που είσαι μοναχικός, αξιοποίησε την γοητεία και το πάθος που κρύβεις για να προσελκύσεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές

Επαγγελματικά οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που σχετίζονται με τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Κάποιες συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς μέσα από αυτές θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Οι αποφάσεις θα σε δυσκολέψουν τις ημέρες αυτές, για αυτό μην προχωρήσεις με ο,τιδήποτε δεν σε κάνει να νιώθεις σίγουρος.

Σκορπιός

Γενικές

Φίλε Σκορπιέ, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς η μεγαλύτερη επιρροή που δέχεσαι έρχεται από τον ανάδρομο Δία που κινείται στο ζώδιό σου. Όλο και με κάτι καταπιάνεσαι, αλλά δεν καταφέρνεις να δεις τις εξελίξεις που ζητάς. Από την άλλη, οι σχέσεις με τους γύρω σου κινούνται σε ξέφρενους ρυθμούς, καθώς υπάρχει έντονη ενέργεια. Τα λόγια δίνουν και παίρνουν και εσύ πρέπει να σταθείς στο ύψος σου χωρίς να ξεφύγεις, λέγοντας κάτι που θα το μετανιώσεις παρακάτω.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά, έρχεται σιγά σιγά η στιγμή που πρέπει να ολοκληρώσεις ένα παλιό κεφάλαιο στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31 θα προκαλέσει κλυδωνισμούς μέσα σου και θα σε αναγκάσει να πάρεις αποφάσεις. Μην τρομάζεις, γιατί αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το τέλος ή το ξεκίνημα μιας σχέσης. Έχει να κάνει με την ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να προχωρήσεις πλέον απαλλαγμένος από βάρη και αμφιβολίες.

Επαγγελματικές

Η εβδομάδα αυτή αποτελεί μια μετάβαση για τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται ότι ο προβληματισμός που έχεις τελευταία θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Έτσι, ένα κεφάλαιο κλείνει, αλλά ένα νέο ανοίγει. Έχεις πολλή ενέργεια και όρεξη να καταπιαστείς με κάτι καινούριο, ένα συναίσθημα που σου δημιουργεί η θέση του Ήλιου στον Κριό. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα.

Τοξότης

Γενικές

Αγαπητέ Τοξότη, αξίζει να εκμεταλλευτείς την εβδομάδα αυτή προς όφελός σου και ειδικά για να διαχειριστείς κάποια ζητήματα που έχουν σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ και σε έχουν κάνει να προβληματίζεσαι. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε βοηθάει να δράσεις με πυγμή, αλλά και σωφροσύνη, που πηγάζει από το παρελθόν και τα λάθη που ήδη έχεις πράξει. Η υπευθυνότητά σου θα αναγνωριστεί από πρόσωπα κύρους ή ανώτερα στην εργασία και έτσι θα ανταμειφθείς κερδίζοντας ικανοποίηση.

Αισθηματικές

Ο Άρης επηρεάζει έντονα την συναισθηματική σου ζωή από τη θέση του στον Αιγόκερω. Σε κάνει να νιώθεις αναστατωμένος και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσει κάποια σύγκρουση, αν δεν φροντίσεις να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά. Τα προβλήματα του παρελθόντος ανήκουν εκεί και ό,τι έχει λυθεί καλό είναι να μην αναμοχλεύεται. Αν είσαι μόνος, μην γυρνάς στα περασμένα και απόφυγε τα πισωγυρίσματα.

Επαγγελματικές

Στην εργασία το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εντάσεις, ενώ θα είναι πολλές οι φορές που θα νιώθεις εκνευρισμό με διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις. Μια τέτοια στάση, όμως, δεν σε ωφελεί, για αυτό φρόντισε να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε συμπεριφορές που θα μετανιώσεις. Ο παρορμητισμός θα είναι χαρακτηριστικό σου στοιχείο. Στα οικονομικά σου, μείνε εγκρατής όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τον Κριό.

Αιγόκερως

Γενικές

Αγαπητέ Αιγόκερε, αν είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου, η εβδομάδα αυτή θα κρίνει πολλά. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνεται η δυνατότητα να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα, αλλά και πειθαρχία. Κανένα αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιεί εκτός από την πρωτιά. Όλα ή τίποτα! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο! Κινήσου γρήγορα, γιατί η Πανσέληνος στον Ζυγό το Σάββατο θα φέρει συναισθηματική ανισορροπία που θα σε κάνει να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά, θα προβληματιστείς αρκετά από την στάση του συντρόφου σου που φαίνεται να μην είναι και τόσο διατεθειμένος να συζητήσει μαζί σου. Εσύ από την άλλη, θέλεις οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις και να κλείσεις κάποια κεφάλαια που από καιρό σε έχουν κουράσει. Βάλε τους όρους σου, αλλά φρόντισε να κάνεις και λίγο πίσω όπου χρειάζεσαι. Ειδάλλως, θα είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά και τότε ξέρεις τί θα γίνει!

Επαγγελματικές

Η εβδομάδα αυτή θα σε ταλαιπωρήσει λίγο στην εργασία σου, γιατί θα έχεις πολλές αρμοδιότητες στην πλάτη σου. Παράλληλα, η ανάγκη σου να είσαι άψογος με τις υποχρεώσεις σου θα σου φέρει επιπρόσθετο άγχος. Μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από ό,τι αντέχει. Φρόντισε να παίξεις ομαδικά, αν θέλεις να είσαι αποτελεσματικός και πιο ήρεμος. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό, μπερδεύει τις δοσοληψίες του χρήματος.

Υδροχόος

Γενικές

Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγο ακόμη στον Κριό, κάνοντας το κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αρκετά τεταμένο. Φρόντισε, λοιπόν, να μην είσαι τόσο πεισματάρης και να κρατάς τους τόνους χαμηλά. Ειδικά σε οικογενειακό επίπεδο, δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι με φωνές και συγκρούσεις. Αξιοποίησε την ενέργειά σου πιο δημιουργικά και ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Το Σάββατο, η Πανσέληνος στον Ζυγό, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες καταστάσεις και την ανάγκη να βρεθεί λύση σχετικά με αυτές.

Αισθηματικές

Ένταση και εκνευρισμός θα επικρατεί στα συναισθηματικά σου την εβδομάδα αυτή και ο κύριος υπεύθυνος είναι η Αφροδίτη στον Κριό. Κάνε υπομονή και μην μεγαλοποιείς τα πράγματα. Είσαι μόνιμα σε μια θέση άμυνας και βλέπεις την σχέση σαν έναν αγώνα. Ηρέμησε και μην κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις. Σύντομα θα δεις την κατάσταση με άλλη ματιά, καθώς το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές. Εσύ που είσαι μόνος, η περίοδος θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις και να ξεκαθαρίσεις.

Επαγγελματικές

Στην εργασία θα έχεις αυξημένη ενεργητικότητα και θα νιώσεις την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με κάποιες εκκρεμότητες μια για πάντα. Δούλεψε σκληρά, αλλά φρόντισε να μην υπερβάλεις, γιατί κινδυνεύεις να βγεις νοκ αουτ σωματικά. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, οι συνεργασίες δεν είναι και στα καλύτερά τους, για αυτό μην τα σκαλίζεις πολύ τα πράγματα. Στα οικονομικά, υπάρχει προβληματισμός που προέρχεται από τις δυσκολίες που συναντάς σε κάποιες εμπορικές συναλλαγές.

Ιχθείς

Γενικές

Αγαπητέ Ιχθύ, είναι περίοδος που βλέπεις πιο αυστηρά τα πράγματα, απαλλαγμένος από συναισθηματισμούς. Ο Ήλιος στον Κριό, σε κάνει να κινητοποιείσαι και να δρας σαν ψυχρός εκτελεστής. Αυτό είναι καλό ως ένα σημείο γιατί θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις καταστάσεις και να ολοκληρώσεις κάποιες υποθέσεις σου που τελευταία σε έχουν κάνει να χάνεις τον ύπνο σου. Έτσι, θα κλείσεις κάποια κεφάλαια και θα τελειώνεις μια και καλή με κάποιες καταστάσεις. Το Σάββατο, η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα φέρει κάποια αναστάτωση στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε με τον άνθρωπό σου, είτε με μέλη της οικογένειάς σου. Ας είσαι πιο προσεκτικός.

Αισθηματικές

Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στην σχέση σου γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με καταστάσεις που μόνο ευχάριστες δεν θα είναι. Φρόντισε να επικαλείσαι την ωριμότητά σου, για να ελέγξεις τον παρορμητισμό. Ειδικά αν είσαι μόνος, διαχειρίσου καλύτερα κάποιες αυθόρμητες σκέψεις  που αν τις υλοποιήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις ενοχή. Καλύτερα να πάρεις τον χρόνο σου πριν κάνεις ο,τιδήποτε. Έχε υπομονή, γιατί ο ανάδρομος Δίας από τον Σκορπιό, δεν φέρνει ακόμη τις εξελίξεις που θέλεις.

Επαγγελματικές

Στην εργασία δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Νιώθεις μια τεράστια εσωτερική ορμητικότητα που δεν θα είναι δύσκολο να σε κάνει να παρεκτραπείς. Φρόντισε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να ξεφύγει και διοχέτευσε την ενέργειά σου στην υλοποίηση ενός καλά οργανωμένου πλάνου και σε συνδυασμό με αρκετή πειθαρχία. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα.

Πηγή: Myastro

Όλη η επικαιρότητα