Life

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου

Ακούστε το άρθρο

Κριός

Οι καλοκαιρινές διακοπές αυτόν τον μήνα θα σας προσφέρουν ξεκούραση, αλλά κάποια ζητήματα ερωτικής φύσης μοιάζουν αν διεκδικούν – και τελικά να λαμβάνουν – μεγάλη μερίδα της σκέψης σας.

Ταύρος

Γάμος σε κρίση! Η έκλειψη σε συνδυασμό με τον ανάδρομο ήδη σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Μπορεί ο ανάδρομος να έφυγε οι προβληματισμοί όμως έχουν ήδη διχάσει τα συναισθήματα σας.

Δίδυμοι

Δεν φτάνει η πεσμένη σας διάθεση στα συναισθηματικά, έρχεται και η σεξουαλική σας διάθεση να σας ρίξει στο συναισθηματικό σας ναδίρ. Απουσία παντελής για ερωτικό παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην αισθάνεστε καθόλου ευχαριστημένοι με την ζωή σας.

Καρκίνος

Βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και αυτό έχει δύο όψεις. Από την μία όλοι σας υπολογίζουν σαν έναν σημαντικό σύμμαχο, από την άλλη πολλοί σας βλέπουν σαν έναν υπολογίσιμο εχθρό.

Λέων

Το υποσυνείδητο… ξυπνάει! Έχετε ένα μοναδικό ταλέντο να κρύβεται κάτω από το χαλί τα πάντα: συναισθήματα, οφειλές, μυστικά και πάθη. Προσοχή όμως γιατί το υποσυνείδητο σας είναι έτοιμο να εκραγεί.

Παρθένος

Μην κρατάτε μέσα σας έντονα συναισθήματα και προβληματισμούς. Μιλήστε ανοιχτά στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και βγάλτε από μέσα μας όλα εκείνα που σας προβληματίζουν.

Ζυγός

Μην γυρνάτε την πλάτη σας στα προβλήματα και στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Δεν είναι λύση η διαφυγή κάθε φορά, αλλά ούτε και χρειάζεται να αδιαφορείτε τόσο έντονα.

Σκορπιός

Η τελευταία έκλειψη σας έχει απομακρύνει από τον σύντροφο σας. Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε μια λύση και να αναθερμάνετε την  σχέση σας, πρέπει να ξεκινήσετε να αλλάζετε τακτική.

Τοξότης

Η μετριοπάθεια δεν σας ταιριάζει και συνήθως σας τρελαίνει. Τοξότες των μεγάλων αποφάσεων μην τα παρατάτε τώρα. Δώστε τα όλα συναισθηματικά ή τίποτα, μεσοβέζικές λύσεις δεν θα σας βγουν σε καλό.

Αιγόκερως

Οι δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά είναι καταλυτικές. Τα άστρα σας ζητούν απαντήσεις και σας ζητούν να ωριμάσετε, εσείς όμως φοβάστε να βγείτε από το συναισθηματικό σας καβούκι.

Υδροχόος

Μην σκορπάτε την ενέργεια και τις ιδέες σας άσκοπα. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και τις ιδέες σας μακριά από κακόβουλους συναδέλφους.

Ιχθύς

Στα επαγγελματικά σας, η δεύτερη έκλειψη σας έχει αποπροσανατολίσει, με σκοπό να χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις και τις φιλοδοξίες σας.

via

Όλη η επικαιρότητα