Events

AthensCon 2017: Το φεστιβάλ κόμικ και ποπ κουλτούρας είναι εδώ

Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή “πρεμιέρα” έκανε σήμερα το «AthensCon 2017», το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας, με εκατοντάδες θαυμαστές της ενάτης τέχνης και cosplayers να συρρέουν στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου (Ταε κβο ντο).

Πρόκειται για μία γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. «Η ποπ κουλτούρα πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτήν. Καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μάς χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών, που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που κάνουν οι επισκέπτες στον χώρο της διήμερης εκδήλωσης» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ομάδα του «AthensCon 2017», που διοργανώνει το συνέδριο.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκθέσεις και ομιλίες, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και επιτραπέζια παιχνίδια και να δουν από κοντά ηθοποιούς και καλλιτέχνες, διεθνούς και εγχώριου βεληνεκούς, καθώς και συγγραφείς και σκιτσογράφους από τον χώρο των κόμικς.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 20.00. Η είσοδος για την κάθε ημέρα είναι στα 7 ευρώ.

Πηγή news247.gr

Όλη η επικαιρότητα