Lifestyle

Αθηναΐς Νέγκα: Έμαθα τον θάνατο του πατέρα μου από δελτίο ειδήσεων

Ακούστε το άρθρο

Ο πνιγμός του ηθοποιού πατέρα της, τα 14 χρόνια διαφοράς με τον σύζυγό της, οι ανασφάλειες και οι τηλεοπτικές «τρικλοποδιές».

H Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», το βράδυ της Τετάρτης (10/4) και γύρισε πίσω στα παιδικά της χρόνια.

Περιέγραψε πώς τη στιγμάτισε ο θάνατος του πατέρα της, του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Νέγκα, για τον οποίο ενημερώθηκε από την τηλεόραση, λίγες ώρες μετά τον πνιγμό του στα ανοιχτά της Βάρκιζας.

«Θυμάμαι στιγμές με τον πατέρα μου. Εγώ πήγα σχολείο, με διάβαζε ο μπαμπάς μου, με έμαθε να διαβάζω. Μέχρι τα 7 περίπου πιστεύεις ότι ο μπαμπάς σου είναι Σούπερμαν, πιστεύεις ότι είναι άτρωτος, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει ακόμα. Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης, με έδειχναν με το δάχτυλο και καταλάβαινα ότι έλεγαν για το πένθος μου. Είναι πολύ τραυματικό, εγώ το είδα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων. Είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, είναι πολύ άγρια, πολύ άσχημη… Ότι είμαι στη ζωή είμαι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου. Είναι μια μαυρίλα και μια μπάλα γύρω από το από το πόδι σου που σε τραβάει στον πάτο. Είναι όμως και μια ελευθερία που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=DnyXekuxD20

Στη συνέχεια, η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύζυγό της, αλλά και για το πώς αντέδρασε όταν, κατά την περίοδο της λοχείας της, τηλεοπτικός σταθμός της έστειλε εξώδικο προκειμένου να λήξει τη συνεργασία του μαζί της.

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα