Lifestyle Smile

Αθηνά Ωνάση: Ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της

Πρόκειται για αθλητή της ιππασίας και επιχειρηματία, στον οποίο είχε πουλήσει το άλογό της, Κορνέτο
Ακούστε το άρθρο

Η προσωπική ζωή της Αθηνάς Ωνάση έχει απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη τα τελευταία χρόνια, με το διαζύγιό της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτονα, να  έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο.

Όπως γράφει το πρώτο θέμα, αν και η ίδια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, συζητούνται ακόμη. «Φωτιά» έχουν πάρει τα τελευταία 24ωρα, ξένα δημοσιεύματα που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Ο λόγος για τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η Αθηνά Ωνάση φημολογείται ότι έχει έρθει πολύ κοντά, από τότε που του πούλησε το άλογό της, Κορνέτο Κ. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν αυτές οι φήμες για το ενδεχόμενο οι δυο τους να είναι ζευγάρι.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο παρελθόν, ξένα ρεπορτάζ ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να είναι η αιτία του χωρισμού του Ζόρζι με την Αναλίζα Τζιουντίνι, επιχειρηματία από τη βόρεια Ιταλία.

Τίποτε από όλα αυτά ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Η αφορμή που πυροδότησε τις φήμες, ήρθε όταν ο Ζόρζι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του Ιταλία και να μετοικίσει στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας, Γιαν Τοπς.

Εκεί γνώρισε την Ελληνίδα επιχειρηματία, η οποία τότε αντιμετώπιζε το ταραχώδες διαζύγιό της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Όταν πήρε την απόφαση να πουλήσει το άλογο που λάτρευε ο πρώην σύζυγός της στον Αλμπέρτο Ζόρζι, απέκτησαν πιο στενή σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν χρόνο μαζί σε διάφορες δραστηριότητες.

Όλη η επικαιρότητα