Αθλητισμός

Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού: Γιόρτασε την έλευση της νέας χρονιάς με κοπή πίτας και πλούσια δώρα!

Ακούστε το άρθρο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο Ζυγός στη Γαστούνη. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρουσία 300 και πλέον ατόμων, μεταξύ των οποίων οι Βουλευτές του Νομού κ. Νικολακόπουλος και κ. Καλαματιανός, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης , αθλητές άλλων σωματείων της Ηλείας και ασφαλώς φίλων της ομάδας, η Α.Ε.Β γιόρτασε την έλευση της νέας χρονιάς, βράβευσε πρώην στελέχη της ομάδας για την προσφορά τους στο σύλλογο και μοίρασε πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε.

Τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου έδωσαν με την παρουσία τους το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον της ομάδας, ενώ το εφηβικό και το ανδρικό τμήμα συνεχίζουν και τη νέα χρονιά με ήθος, εργατικότητα και αποφασιστικότητα για την πορεία της ομάδας προς τις επιτυχίες και την καθιέρωσή της ως ανερχόμενη μπασκετική δύναμη του Νομού! Το συγκινητικό και έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων έλαβαν όλοι οι αθλητές της ομάδας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα πρόσωπα που τιμήθηκαν για την προσφορά τους και ο πρωτεργάτης της εντυπωσιακής αναβίωσης της ομάδας, Σάκης Καρύδας.

Η Α.Ε.Β ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους συνετέλεσαν στη άρτια διοργάνωση της, ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών για την εμπιστοσύνη τους προς το σύλλογο και τέλος εύχεται η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία και ευτυχία, δεσμευόμενη στην πραγματοποίηση μελλοντικών εκδηλώσεων που θα τιμούν το άθλημα και όσους το αγαπούν!

Όλη η επικαιρότητα