ΕΠΣ Ηλείας

Ατρόμητος Καβασίλων – ΑΕ Πηνείας 1-2 (Play Out Παραμονής): Στο 90΄ με Χριστόπουλο «αγκάλιασε» την παραμονή!

Μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή, «σπάζοντας» την έδρα των Καβασίλων, πήρε χθες το απόγευμα μέσα στα Καβάσιλα η Α.Ε. Πηνείας του «θαυματοποιού» τεχνικού Αν. Κορμπάκη, και αν κερδίσει το ερχόμενο Σάββατο στο Σιμόπουλο, μένει στην Α1! Στο α΄ μέρος το ματς ήταν μέτριο με λίγες φάσεις , με τον Κουτσόπουλο για την Πηνεία να έχει δοκάρι και δυο καλές στιγμές! Όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά , και στο 49΄με τον Β. Παρασκευόπουλο άνοιξαν το σκορ(0 – 1)! Όμως  δεν χάρηκαν πολύ, καθώς στο 52΄ο Δημητρίου από λάθος του γκολκίπερ  της Πηνείας, έγραψε το 1 – 1! Έκτοτε έγινε «μάχη», με τα Καβάσιλα  στο 55΄να έχουν δοκάρι με τον Παπαδόπουλο! Τελικά στο 90΄, η «χρυσή» αλλαγή του Αν. Κορμπάκη Κ. Χριστόπουλος, έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας των Καβασίλων, πλασάροντας για το τελικό 1 – 2!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας, Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος, Μαράτος, Καρβέλας, Δημητρίου, Κορισσιάνος, Κορκός Α., Γαλιάτσος, Παπαδόπουλος, Κορκός Γ.

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Παρασκευόπουλος Ι., Κανδυλιώτης, Λιακόπουλος Κ., Παρασκευόπουλος Β., Μπλούφας, Ρούγκο(58΄Χριστόπουλος  Κ.), Λιακόπουλος Δ., Χριστακόπουλος(80΄Γεωργόπουλος), Κουτσόπουλος

Επόμενοι αγώνες και Σύστημα διεξαγωγής

Ο δεύτερος  αγώνας το Σάββατο 5/5 κι ώρα 5.30

Κι ο βαθμολογικά υψηλότερος(Καβάσιλα) θέλει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς στα ματς αυτά, ενώ ο βαθμολογικά χαμηλότερος τουλάχιστον πέντε βαθμούς. Και σε περίπτωση τριών ισοπαλιών υπερισχύει ο βαθμολογικά υψηλότερος.

Όλη η επικαιρότητα