ΕΠΣ Ηλείας

ATΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ – ΧΑΒΑΡΙ 1-2: Διπλό πρόκρισης!

Ακούστε το άρθρο

Μια ισοπαλία αρκούσε στο Χάβαρι προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ηλείας, ωστόσο η ομάδα του Δ. Διαμαντόπουλου επικράτησε με 2-1 επί του Ατρόμητου στα Καβάσιλα και προκρίθηκε εμφατικά. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 20’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σταυρούλιας, όμως στο 36’ ο Γκίνης με τον ίδιο τρόπο έφερε το ματς στα ίσια, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’ ο Καμαρινός με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2 βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις της πρόκρισης για την ομάδα του, ενώ στο 58’ ο Παπαδόπουλος σκόραρε για το 2-2, το γκολ του όμως ακυρώθηκε ως οφ – σάιντ έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Γούργουρα, απόφαση που επέφερε της έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας, Καλουτάς, Χατζηγιάννης, Κορκός, Μουσερής, Αθανασούλης (62΄ Δημητρίου), Γκίνης, Γεωργόπουλος, Ντούγκας, Παπαδόπουλος, Κωστόπουλος (60΄λ.τρ. Μπάχα)

ΧΑΒΑΡΙ: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Κοκκώνης, Μπουντουβής, Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Χριστόπουλος (65΄ Σπυρόπουλος), Καραπάνος (46΄ Ρούνης), Μπερούκας (46΄ Μπουρούκης), Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος (75΄ Κυριαζής)

Όλη η επικαιρότητα