ΕΠΣ Ηλείας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις!

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του γηπέδου των Καβασίλων, καθώς ο ιστορικός Ολυμπιακός Ζαχάρως στάθηκε όρθιος, και αν λίγο τυχερός, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο 86΄, ίσως… έφευγε και με το διπλό! Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς, εκμεταλλευόμενοι το άσχημο ξεκίνημα των γηπεδούχων και στο 21΄ανοιξαν το σκορ με πλασέ του Κώστα Μαντά (0 – 1)! Με τα Καβάσιλα απλά στο ίδιο διάστημα να έχουν ένα  τετ – α- τετ στο 40΄ με τον Ραφτόπουλο, με το σουτ όμως να φεύγει άουτ! Στην επανάληψη όμως τα Καβάσιλα ήταν αυτά που πίεσαν από το ξεκίνημα, για να φτάσουν στο 1 – 1 στο 86΄με τη «χρυσή» αλλαγή του Αλ. Γαλάνη τον Ζωγόπουλο,  όταν αυτός επωφελήθηκε της σέντρας από τα αριστερά,  και με πλασέ στο 2ο δοκάρι, χάρισε έστω και έναν βαθμό στην ομάδα του!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας, Χατζηγιάννης(84΄Ζωγόπουλος), Δημητρίου, Κωστόπουλος Π., Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας(79΄Αθανασούλης ), Μπάχα, Γεωργόπουλος(λ.τρ. 40΄Παπαδόπουλος Ι.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλεξανδρόπουλος Θ., Γκούσκος, Οικονομίδης , Αλεξανδρόπουλος Φ., Κουτσογιαννόπουλος, Μπαρτζάκος, Κόσσυφας (46΄Ν. Χριστόπουλος), Σπηλιωτόπουλος, Μαντάς(78΄Σταμόπουλος) , Μπιμπής(68΄Δρές), Μπενάλντο(89΄Σάλλα).

Όλη η επικαιρότητα