ΕΠΣ Ηλείας

Ατρόμητος Καβασίλων – Προοδευτική 2-3: Διπλό με χατ τρικ Νικολετάκη

Ακούστε το άρθρο

Με χατ τρικ του Νικολετάκη, που πριν από λίγες μέρες έγινε μπαμπάς (η σύζυγος του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι), η Προοδευτική νίκησε με 3-2 στα Καβάσιλα τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα φετινά της Α1 Κατηγορίας, με την Προοδευτική να προηγείται στο 5’ με κεφαλιά του Νικολετάκη, ενώ τα Καβάσιλα στο 12’ ισοφάρισαν με τον Γ. Παπαδόπουλο.

Ο Νικολετάκης στο 55’ με εύστοχο πέναλτι, που κέρδισε ο Μητρόπουλος, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Προοδευτική, με τα Καβάσιλα να ισοφαρίζουν εκ νέου στο 70’ πάλι με τον Γ. Παπαδόπουλο.

Τελικά ο Νικολετάκης έδωσε στο 86’ τη νίκη στην ομάδα του με σουτ, μετά από σέντρα του Μητρόπουλου.

Η Προοδευτική είχε δοκάρι με τον Φάμπιο στο 85’, ενώ τα Καβάσιλα διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε στην Προοδευτική και ήρθε το δεύτερο τέρμα της, καθώς και για ένα ακυρωθέν τέρμα του Κορισιάνου ως οφσάιντ (ήταν οριακό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ: Κολίτζας, Παπαδημητρόπουλος, Μαράτος, Κορκός, Γερασιμόπουλος, Δημητρίου, Φωτόπουλος (90’ Κορκός Π.), Σιδηρόπουλος (67’ Γαλιάτσος), Κορισιάνος (92’ Μπριλής), Παπαδόπουλος (76’ Νταούρος), Χουσάκης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σάμαρης (88’ Αθανασόπουλος), Πατσούρας (55’ Μιχαλόπουλος), Κατσιμιτσίρης (50’ Βασιλόπουλος), Μούζος, Σάμαρης Λ., Προινός (65’ Φάμπιο), Σάμαρης Π., Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μητρόπουλος, Νικολετάκης

Όλη η επικαιρότητα