ΕΠΣ Ηλείας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ – ΞΕΟΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 0-3: Νιώθουν καυτή την «ανάσα» του!

Δυο κρίσιμα γκολ, ένα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα στην έναρξη του δευτέρου, έκαναν… τη δουλεία χθες για τον Ξενοφώντα Κρεστένων που πέρασε με 3-0 από τα Καβάσιλα, και όντας μόνος 5ος πλέον μετά την ήττα των Μακρισίων, συνεχίζει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα. Στο 42’ ο Μπακατσέλος έγραψε με μακρινό σουτ το 0-1 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Κωνσταντόπουλος πήρε… το όπλο και «πυροβόλησε» μία φορά στο 54’ κάνοντας το 0-1 και άλλη μια στο 68’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 «καθαρίζοντας» με συνοπτικές διαδικασίες το ματς.

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολίντζας Ηλ., Παπαδημητρόπουλος, Μαράτος, Κορκός Α., Γερασιμόπουλος, Φωτόπουλος, Δημητρίου, Σιδηρόπουλος, Γαλιάτσος (88’ Μπριλλής), Παπαδόπουλος ( 80’ Κολίντζας Κ.), Κορκός Π. (65’ Νταούρος)

ΞΕΝΟΦΩΝ: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης (68’ Κουτσογιαννάκης Α.), Αναμουρλίδης (77’ Σκαλτσάς), Παναγόπουλος, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος, Κουτσογιαννάκης Π., Παναγόπουλος Φ., Αντωνόπουλος (63’ Παναγόπουλος Μ.), Μπακατσέλος (58’ Μυλωνάς)

Όλη η επικαιρότητα