Ελλάδα

Αττική: Πλημμύρησε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα – Προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακούστε το άρθρο

Ένα νηπιαγωγείο πλημμύρισε από τη βροχή που έφερε προβλήματα στην Αττική.

Το ευτυχές του πράγματος είναι πως το 3ο νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα πλημμύρισε από την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε το βράδυ στην Αττική. Και όταν το πρωί της Τετάρτης (24.11.2021) οι νηπιαγωγοί πήγαν για να ανοίξουν, το είδαν όπως στις φωτογραφίες: πλημμυρισμένο και ακατάλληλο για μάθημα.

Έτσι, όταν έφτασαν οι γονείς για να αφήσουν τα παιδιά τους, τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσε να γίνει μάθημα. Οι αίθουσες ήταν γεμάτες λάσπες και νερά, ο χώρος εντελώς ακατάλληλος για να κάνει μάθημα ο οποιοσδήποτε, πόσω δε μάλλον νήπια.

Έτσι, οι γονείς πήραν τα παιδιά τους σπίτι και σύμφωνα με την ενημέρωση από το σχολείο, θα επιστρέψουν για μάθημα την Παρασκευή!

Δεν ήταν αυτό το μοναδικό πρόβλημα που έφερε η κακοκαιρία στην Αττική.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας της βροχής στην Αττική, η Πυροσβεστική δέχτηκε 91 κλήσεις εκ των οποίων τουλάχιστον οι 20 αφορούσαν τον απεγκλωβισμό ανθρώπων από αυτοκίνητα ακινητοποιημένα.

Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, την Καλλιθέα και το Παλαιό Φάληρο.

Από τις 20 κλήσεις για απεγκλωβισμό, πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε τέσσερις περιπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι εγκλωβισμένοι κατάφεραν να απομακρυνθούν μόνοι τους ή με την βοήθεια άλλων πολιτών.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα