Αχαϊα

Ατύχημα Αίγιο: Φταίει το «κακό μάτι» λέει ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

Ακούστε το άρθρο

Στο «κακό μάτι» έριξε το φταίξιμο ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στο Αίγιο, για το ατύχημα με τον εκτροχιασμό του τρένου, που προκάλεσε τον τραυματισμό μιας γυναίκας και των παιδιών της.

«Δούλευε το τρενάκι, το λούνα παρκ γενικά καμιά ώρα. Μόλις τελείωσαν τα γενέθλια του κόσμου

 πλάκωσε κόσμος αβέρτα, μιλάμε γέμισε η πλατεία. Λοιπόν, εγώ στο μάτι δεν πιστεύω. Αλλά αρχίσανε ”ρε… θα κονομήσεις, θα κάνεις, θα ράνεις, θα φτιάχνεις”», ανέφερε χαρακτηριστικά στο PatrasTv.gr και συνέχισε: «Ο γιος μου ο μεγάλος δουλεύει το τρένο, έχει πείρα. Εγώ κάνω τη δουλειά από το 1969. 50 χρόνια περίπου».

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει πως συνέβη το ατύχημα, ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε ότι ίσως η μητέρα των παιδιών σηκώθηκε όρθια και γι’αυτό έπεσε: «Λένε τα παιδιά ότι το τρενάκι εδώ κάνει στροφή  …. και τα παιδάκια χτυπάνε παλαμάκια. Μήπως αυτή φοβήθηκε και σηκώθηκε όρθια και έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω. Αλλιώς δεν εξηγώ εγώ. Να δούμε τι θα πει και ο πραγματογνώμονας».

aigio

Τι είπε ο σύζυγος της τραυματισμένης γυναίκας

«Είδα τα παιδιά μου να αιωρούνται στον αέρα έφυγε το βαγόνι από την πρώτη στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και στην τελευταία στροφή έφυγε το τελευταίο βαγόνι μαζί με  τα παιδιά και την γυναίκα μου και τα είδα όλα στον αέρα», λέει ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας των παιδιών που τραυματίστηκαν μιλώντας στο PatrasTV και προσθέτει: «Είναι έγκλημα 25 μέτρα σιδηροκατασκευή στηριγμένη σε τάκους, σε ξύλα. Και με ένα τρενάκι να περιφέρεται με μεγάλη ταχύτητα».

Δεν είχε άδεια το λούνα παρκ

Σύμφωνα με το Patras TV  στην επιχείρηση δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο, ωστόσο αυτή έπαιρνε ρεύμα από μια παροχή του δήμου. Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο πατρινό κανάλι είπε: Έχω καταθέσει άδεια για να πάρω άδεια για τα λούνα παρκ, χρονοτριβούν είναι το σύστημα τέτοιο, δεν φταίω εγώ. Καταθέτουμε τα χαρτιά και μετά από δυο μήνες μας δίνουν την άδεια.

Όλη η επικαιρότητα