Ηλεία Μουσική Πολιτισμός

Ατζέντα Εκδηλώσεων: Όλες οι συναυλίες και οι παραστάσεις του καλοκαιριού στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο νομός Ηλείας, θα πλημμυρίσει από χαμόγελα και χειροκροτήματα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε φέτος στο πλαίσιο των φεστιβάλ που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας.

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2019:

ΙΟΥΛΙΟΣ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

«Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου – Μεσαιωνικές Νύχτες» του Γιώργου Βούκανου

Η πολιτιστική ναυαρχίδα του Φεστιβάλ ξεκινά με τις Μεσαιωνικές Νύχτες Κάστρου- και το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου που πραγματοποιούνται στο Κάστρο Χλεμούτσι τα οποία και αυτό το καλοκαίρι θα συνεχίσουν την δημοφιλή και επιτυχημένη πορεία τους, για 3 παραστάσεις με την ονειρική φωνή της Άντας Αθανασοπούλου!

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιώργος Βούκανος

Σκηνοθεσία – Μουσική Γιώργος Βούκανος, Κείμενα Μαίρη Βούκανου, Σκηνικά Christo Defrim Hasa, Video Art Έφη Παναγοπούλου, Φωτισμοί Σάκης Μαράκας. Επιστημονική Επιμέλεια Νάνσυ Ράλλη. Τραγούδι Άντα Αθανασοπούλου, αφήγηση Χρύσα Ρόμα.  Με την φιλική συμμετοχή του Συλλόγου αναβιώσεων Γκιόστρα της Ζακύνθου και της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών ομάδα Τοξοβολίας και Ιταλική Γυναικεία Χορωδία σε διεύθυνση & επεξεργασία  Richard J. Sigmund, Μουσικοί Γιώργος Βούκανος Πιάνο – Synths, Σταύρος Παργινός Βιολοντσέλλο, Ιωάννης Κοψίνης Ντραμς, Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος Ηλεκτρική Κιθάρα, Κώστας Καούρης Ηλ. Κιθάρα – Ηλ. Μπάσο. Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας 2019

«Νεφέλες» του Αριστοφάνη

Η αριστοτεχνική κωμωδία «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και  μετάφραση Γιάννη Αστερή. Με τους Γιώργο Γάλλο, Νίκο Καραθάνο, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Χρήστο Λούλη, Θεοδώρα Τζήμου, Αινεία Τσαμάτη κ.α. Θέατρο Φλόκα – 9:30 μ.μ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Ντάλτον Τράμπο: «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ –

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε έναν αντιπολεμικό μονόλογο. Θεατρική απόδοση από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάλτον Τράμπο.

Κυριακή 28 Ιουλιου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

«Ο καλός στρατιώτης Σβέικ» σε σκηνοθεσία Ευανθίας Στιβανάκη

Η Θεατρική Ομάδα Πύργου, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ» του Γιάροσλαβ Χάσεκ, σε σκηνοθεσία Ευανθίας ΣτιβανάκηΘέατρο Καυκωνίας – 9:30 μ.μ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Μουσικό Κονσέρτο: Ανδρέα Πολυζωγόπουλου – Χρήστου Τσατσαμπά

Δύο κορυφαίοι μουσικοί καλλιτέχνες από την Ηλεία, ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και ο πιανίστας Χρήστος Τσατσαμπάς σε ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

«Πήτερ Παν», σε διασκευή – σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη

Οι μαγικές σβούρες γιορτάζουν 15 χρόνια στο θέατρο για τα παιδιά και συνεργάζονται φέτος  με τις θεατρικές επιχειρήσεις Μαροσούλη, ανεβάζοντας το διαχρονικό αριστούργημα του Τζέιμς Μπάρι «Πήτερ Παν», σε διασκευή-σκηνοθεσία του  Δημήτρη  Αδάμη. Θέατρο Φλόκα – 9:00 μ.μ

7th Port Festival

29, 30 & 31 Ioυλίου 2019, από τις 7:30 το απόγευμα, στο άλσος Κατακόλου
Πολύ χαρούμενοι για το φετινό line up!

Δευτέρα 29 Ιουλίου (blues-folk)
The Bad Habits
Kimis & Bebis
Ioanna Anagnostopoulou & Αλέξανδρος Τόρης

Τρίτη 30 Ιουλίου (rock)
Deaf Radio
Grandmaster Cockroach
GO

Τετάρτη 31 Ιουλίου (παραδοσιακό-ανατολίτικο-έντεχνολαϊκό)
Matoula Zamani
Flamarabenco
Όρτσα

Συμμετέχουν οι εξής ομάδες & σύλλογοι:

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ
Olympia International Film Festival for children and young people
ΑΡΧΕΛΩΝ-Archelon, the Sea Turtle Protection Society of Greece
Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας
Σβούρα Ναύπακτος
ΛΙΜΝΗ ΜΟΥΡΙΑΣ-ΗΛΕΙΑ
SOS Κυπαρισσιακός – Πρωτοβουλία Τριφυλίας ενάντια στις εξορύξεις Υ/Α κά

Εργαστήρια:

Port News
Ταξιδεύουμε και παίζουμε στις 4 Εποχές
Ζωγραφική σε πετρούλες & βότσαλα

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

«Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου

«Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου. Ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου, τον Γιώργο Αρμένη, τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη και την Σοφία Παπάζογλου, ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας. Θέατρο Φλόκα– 9:30 μ.μ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Το βαλς με τα παραμύθια»

Σκοπός της παράστασης είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον πατέρα του βαλς, τον Γιόχαν Στράους και την υπέροχη μουσική του. Έχουν επιλεγεί έξι παραμύθια ‘ντυμένα’ με τις μελωδίες και τα τραγούδια του Γιόχαν Στράους!

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου «Όπου με πας, σε πάω…»

Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου, σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής! Θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό, αυθεντικό, και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς! Η Γλυκερία, αυτή η τόσο σημαντική ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Η μοναδική χροιά της φωνής της μαγεύει το κοινό.
Κυριακή 4 Αυγούστου 2019
Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Νίκου Μουτσινά: «Βερβερίτσα»

Το έργο του Νίκου Μουτσινά αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Στέλλα Ρουσάκη

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Μποστ: «Μαρία Πενταγιώτισσα»

Η εμβληματική κωμωδία του Μποστ «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ», τα έχει όλα: χιούμορ, συγκίνηση, πολιτικό στοχασμό, αγάπη για τους ανθρώπους, μα κυρίως δυο στοιχεία συχνά αντικρουόμενα στη νεοελληνική συνείδηση: τη λαϊκότητα και τη λογιοσύνη.
Παίζουν: Στο ρόλο της «Μαρίας», ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μελέτης Ηλίας, Αργύρης Αγγέλου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Δανάη Μπάρκα, Γιώργος Δεπάστας, Αχιλλέας Σκεύης, Απόστολος Καμιτσάκης.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» του Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη. 

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου. Θέατρο Φλόκα – 9:30 μ.μ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Ντάριο Φο: «Μίστερο Μπούφο»

Την αριστουργηματική κωμωδία «Μιστέρο Μπούφο», του Ιταλού θεατρικού συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ντάριο Φο, παρουσιάζει κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας. Παίζουν οι: Χάρης Φλέουρας, ο Γιώργος Τσαπόγας και ο Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

«Από την Αντιγόνη στη Μήδεια» σε διασκευή Κώστα Γάκη

Μια παράσταση-σταθμός για το αρχαίο δράμα που αντικατοπτρίζει την αλήθεια δέκα συγκλονιστικών γυναικών.
Ερμηνεύουν: Κώστας Γάκης, Μαρία Παπαφωτίου. Live Τραγούδι: Ίρις Κανδρή. Live Μουσική: Στέλλα Ζιοπούλου.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

William Shakespeare: «Όνειρο θερινής νύκτας»

Ένα από τα πιο ερωτικά και ποιητικά έργα του William Shakespeare σκηνοθετούν εφέτος ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας. Παίζουν: Αιμίλιος Χειλάκης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αθηνά Μαξίμου, Μιχάλης Σαράντης, Αλέξανδρος Βάρθης, Λένα Δροσάκη, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Κρις Ραντάνοφ, Παναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας, Μιχάλης Πανάδης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Αρκάς: «Η ζωή σε χαμηλές πτήσεις»

Οι ήρωες του ΑΡΚΑ ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των κόμικς και ζωντανεύουν μ’ ένα μεγάλο θίασο σύγχρονων πρωταγωνιστών. Παίζουν: Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Γαλίτης, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Γιώργος Χατζής, μαζί με τους: Δημήτρη Αγορά και Αλέξη Βιδαλάκη.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 

Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης επιστρέφει στους ανοιχτούς χώρους, σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, κατακαλόκαιρο και υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι. Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη. Μαζί του επί σκηνής: Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι, Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι, Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο, Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι, Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι, Νίκος Παραουλάκης: Νέυ, Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία, Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων, Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Πέμπτη 15 Αυγούστου

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Μουσική Βραδιά Πανσελήνου, σε διοργάνωση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου (Νέου) – 9:30 μ.μ

Παρασκευή 16 Αυγούστου 

Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Βασίλης Λέκκας

Ο αγαπημένος και εμβληματικός ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, τραγουδώντας όλες τις γνωστές του επιτυχίες, θα μας ταξιδέψει με φόντο την Πανσέληνο. Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι γνωστοί συνθέτες έχουν αφιερώσει τα τραγούδια τους, και ο Βασίλης τα ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο ζωντανεύοντας κάθε μας μνήμη και αγαπημένη στιγμή. Μια αξέχαστη και μοναδική μουσική εμπειρία στο Κάστρο Χλεμούτσι!

Σάββατο 17 Αυγούστου

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Σοφοκλή «Oιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και μετάφραση Γιάννη Λιγνάδη. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Δημήτρης Λιγνάδης και Αμαλία Μουτούση. Θέατρο Φλόκα – 9:30 μ.μ

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Αdam Long-Daniel Singer-Jess Winfield: «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ απόψε!»

Και τα 37 έργα του Σαίξπηρ σε μία παράσταση. Παίζουν: Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Σταύρος Σβήγκος.

Τρίτη 20 Αυγούστου 

Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Σταμάτης Κραουνάκης – Σπείρα «Φίλα με…στο Κάστρο»

Το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας που λάτρεψε και χειροκρότησε σύμπας ο καλλιτεχνικός κόσμος, τα Μ.Μ.Ε., οι δημοσιογράφοι, γλέντησαν οικογένειες και μοναχικοί…παρέες και ερωτευμένοι, που ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο σε κατάμεστους χώρους, έρχεται τώρα να μοιράσει για ακόμα μία φορά τα αισθήματά του στο μαγευτικό Κάστρο Χλεμούτσι. Η μεγάλη λαϊκή γιορτή του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρας στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Η ομάδα που άλλαξε τη νύχτα : Χρήστος Γεροντίδης: φωνή, καχόνε,Σάκης Καραθανάσης: φωνή, κιθαρόνι, καχόνε, Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή, πιάνο, Κώστας Μπουγιώτης: φωνή, καχόνε, Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο, Βάιος Πράπας: φωνή, κιθάρες, μπουζούκι, Νίκος Σταδιάτης: φωνή, ακορντεόν, Γιώργος Στιβανάκης: φωνή, μαράκες, ντέφι, Γιώργος Ταμιωλάκης – τσέλλο, Κοστούμια Θοδωρής Καραγκούνης, L’A Pro atelier, Ενορχηστρώσεις η ομάδα μουσικών, Στον ήχο ο Δημήτρης Γιάλας, Σχεδιασμός φωτισμού o Κώστας Μπλουγουράς, Φωτογραφίες Γιώργος Γκινάτης, Φωτογραφία αφίσας Σταμάτη Κραουνάκη Παναγής Χρυσοβέργης, ArtworkProweb, Υπεύθυνη προβολής δημοσιότητας  Δέσποινα Κραουνάκη, Παραγωγή GIONIK

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Θεόκριτου: «Φαρμακεύτρια»

Η «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΡΙΑ» του Θεόκριτου είναι μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία, μια σκηνική ιεροτελεστία, ένα τελετουργικό με μαγγανείες, μαγικά βοτάνια, εκλεκτούς βακχικούς -και όχι μόνο- ήχους, που κινείται σε psysical theater προσεγγίσεις. Σιμαίθα η Βάσια Βασιλείου και Δέλφης ο Γρηγόρης Βαλτινός (ακούγεται ηχογραφημένη φωνή).

Τετάρτη 21 Αυγούστου

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας 

«Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» του Τάσου Ιωαννίδη

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» του Τάσου Ιωαννίδη. Θέατρο Φλόκα – 9:00 μ.μ.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Αύγουστου Κορτώ: «Κατερίνα»

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Ερμηνεύει η Λένα Παπαληγούρα.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου: «Χρήστος Καπράλος – Τα πρώτα βήματα»

Θεατρική διασκευή από το πρώτο μέρος της αυτοβιογραφίας του μεγάλου εικαστικού μας, Χρήστου Καπράλου. Στον ρόλο του Χρήστου Καπράλου ο Κώστας Γάκης και στον ρόλο της μάνας η Κάτια Ζαρκαδά.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Αισχύλου: «Προμηθέας Δεσμώτης»

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας κάνει την φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία με τον «Προμηθέα Δεσμώτη» του Αισχύλου.

Παίζουν: Kathryn Hunter, Νικήτας Τσακίρογλου, Δημήτρης Πιατάς, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γεράσιμος Γεννατάς, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Αντιγόνη Φρυδά, Κώστας Νικούλι.

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

«Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του ΑΡΚΑ

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», παρουσιάζει τη «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του ΑΡΚΑ, σε σκηνοθεσία  Δημήτρη Αγορά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Γαλίτης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Γιώργος Χατζής, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Αλέξης Βιδαλάκης. Θέατρο Φλόκα – 9:00 μ.μ.

Όλη η επικαιρότητα