Κινηματογράφος

Avengers Endgame: Αυτές είναι οι επόμενες ταινίες της Marvel

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το «Avengers Endgame» να αποτελεί την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και να έχει σπάσει τα ταμεία του παγκόσμιου box office, ωστόσο σίγουρα δεν αποτελεί την τελευταία ταινία του MCU (Marvel Cinematic Universe). Η εταιρεία σε συνεργασία με τον κολοσσό της παγκόσμιας βιμηχανίας του θεάματος, Disney, η οποία έχει εξαγοράσει τα δικαιώματά της σκοπεύει να κάνει σύντομα τις επόμενες κινήσεις της προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή.

Ποιές είναι όμως οι επόμενες ταινίες που βρίσκονται προ των πυλών;

spider-man.jpg

Spider-Man: Far from Home

Η δεύτερη solo ταινία της συνεργασίας Sony και MCU, που αφορά τον αγαπημένο «Άνθρωπο Αράχνη» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Ιούλιο (4/7). Φυσικά ο Tom Holland θα βρίσκεται ξανά στον ρόλο του ήρωα, ο οποίος αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει τον Mysterio (Jake Gyllenhaal), ενώ ενδιαφέρον γεγονός είναι, πως τα γεγονότα εξελίσσονται σε πολλές πόλεις της Ευρώπης.

Προσοχή! Το τρέιλερ περιέχει spoilers για το «Avengers: Endgame»

black_panther.jpg

Black Panther 2 

Τα κινηματογραφικά στούντιο της Marvel έχουν ήδη ανακοινώσει την δεύτερη ταινία του Black Panther. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό εάν σκεφτεί κανείς πως η πρώτη ταινία είχε ανέλπιστα τρομερή επιτυχία, με έσοδα 1,344 δισεκατομμύρια δολάρια. Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πως στο καστ της ταινίας θα περιλαμβάνονται οι Chadwick Boseman, Lupita Nyong’o και Danai Gurira.

dr_strange.jpg

Doctor Strange 2 

Σύμφωνα με τις φήμες στο Χόλιγουντ, στο συμβόλαιο του Benedict Cumberbatchπεριλαμβάνεται ακόμα μια ταινία στην οποία θα υποδυθεί τον μάγο Doctor Strange. Η πρώτη ταινία έλαβε ιδιαίτερα καλές κριτικές από το κοινό, ενώ οι εισπράξεις της ήταν ιδιαίτερα καλές (677,7 εκατομμύρια).

guardians.jpg

Guardians of the Galaxy: vol 3

Οι «Φύλακες του Διαστήματος» μπήκαν στις ζωές μας το 2014 και αμέσως έκαναν επιτυχία με το ιδιαίτερο χιούμορ τους και το έξυπνο σενάριό τους. Η δεύτερη ταινία που βγήκε το 2017, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με έσοδα 863,8 εκατ. δολάρια. Αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα πιθανό στην τρίτη τους ταινία να βρίσκεται μαζί τους και ο Thor (Chris Hemsworth). Στο καστ των ταινιών περιλαμβάνονται οι Chris Pratt, Dave Bautista, Vin Diesel και Bradley Cooper (οι δύο τελευταίοι χαρίζουν τις φωνές τους σε Groot και Rocket Raccoon αντίστοιχα).

widowmarvel.jpeg

Γυναίκες ηρωίδες

Τα τελευταία χρόνια η Marvel φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά στις γυναίκες ηρωίδες της. Μέσα στα επόμενα χρόνια, αναμένουμε μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson ως «Black Widow». Λογικά θα είναι prequel για τη ζωή της Natasha Romanoff, πριν αυτή ενωθεί με τους Avengers.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη μια δεύτερη ταινία Captain Marvel, καθώς η πρώτη, με πρωταγωνίστρια τη Brie Larson, τα πήγε αρκετά καλά στο Box office.

eternals.jpg

Eternals

Οι φήμες αναφέρουν, πως το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ που έχει στα σκαριά η Disney, ακούει στο όνομα «Eternals». Πρόκειται για μια ομάδα ηρώων των κόμιξ της Marvel με πανίσχυρες δυνάμεις, που σώζουν τη Γη από εξωγήινες απειλές. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του εγχειρήματος, στο Χόλιγουντ ακούγεται έντονα πως οι παραγωγοί της ταινίας μιλούν ήδη με την Αντζελίνα Τζολί για κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Shang-Chi

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η πρώτη ταινία της Marvel με αποκλειστικά Αφρικανούς ήρωες (Black Panther), τα στελέχη της Disney θέλουν να επεκταθούν και στην αγορά της Ασίας. Ο Shang-Chi είναι ένας Κινέζος ήρωας, ειδικός στην τέχνη του Κουνγκ Φου και η λογική λέει πως σύντομα θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη.

youtube.jpg

Τηλεοπτικές σειρές

Εκτός από τον κινηματογράφο η Disney σκοπεύει να κυριαρχήσει και στη μάχη των streaming υπηρεσιών. Το κανάλι «Disney Plus» αναμένεται να δημιουργηθεί μέσα στο έτος.

Οι Tom Hiddleston (Loki), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Paul Bettany (Vision), Anthony Mackie (Falcon), Sebastian Stan (Winter Soldier) και Jeremy Renner (Hawkeye), όλοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σε σειρές που ετοιμάζει η εταιρεία για τη νέα streaming υπηρεσία της.

via

Όλη η επικαιρότητα