Αθλητισμός

Αυγενάκης για κορονοϊό: Αθλητικές εκδηλώσεις κεκλεισμένων των θυρών και ακύρωση αθλητικών γεγονότων

avgenakis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σχετικά με την έξαρση του κορονοϊού στην Ελλάδα και την επίδρασή του στην ομαλή διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων, μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πατρίδα» ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι: «Προβλέφθηκε η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες 2 εβδομάδες και η αναστολή αθλητικών γεγονότων μεγάλης προσέλευσης. Ήδη διενεργούμε απολυμάνσεις σε όλες τις εποπτεύουσες από τη ΓΓΑ αθλητικές εγκαταστάσεις στη χώρα, ενώ παράλληλα συνέστησα εγγράφως να πραγματοποιηθούν και σε εκείνες που υπεύθυνοι φορείς λειτουργίας είναι Ομοσπονδίες, Σωματεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ερωτώμενος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας σχετικά με το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, αλλά και τις σχέσεις μας με την Τουρκία, ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε: «Για να μπορέσουμε να συζητήσουμε σοβαρά πώς η Τουρκία μπορεί να ξαναγίνει σύμμαχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην προσπάθεια αντιμετώπισης της μεταναστευτικής κρίσης, πρέπει να υπάρξει μία έμπρακτη αλλαγή στην πολιτική της».

Όλη η επικαιρότητα