Ηλεία Πολιτική

Αυγερινοπούλου: Παράταση στην ημερομηνία παράδοσης ξηρής σταφίδας στις μεταποιητικές επιχειρήσεις για την καλλιεργητική περίοδο 2019

Ακούστε το άρθρο

Με γνώμονα την επίλυση των ζητημάτων που ταλανίζουν τους αγρότες του Νομού, η Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, παρενέβη στο Γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το θέμα της παράτασης της ημερομηνίας παράδοσης της ξηρής σταφίδας, η οποία λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2019.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου που έχει τακτική επικοινωνία με τους κατοίκους της Ηλείας και αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους, επισήμανε τον κίνδυνο να χαθεί η στρεμματική ενίσχυση, καθώς πολλοί σταφιδοπαραγωγοί του Νομού δεν έχουν ακόμη πωλήσει τη σταφίδα.

Μετά από επικοινωνία με το Γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, η Δρ. Αυγερινοπούλου, ενημερώνει ότι θα δοθεί παράταση στην ημερομηνία παράδοσης ξηρής σταφίδας στις μεταποιητικές επιχειρήσεις για την καλλιεργητική περίοδο 2019 με καταληκτική ημερομηνία παράδοσης τις 10 Ιανουαρίου 2020 αντί στις 30 Νοεμβρίου 2019, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για την καταχώρηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις που θα παραλάβουν ορίζεται στις 31/1/2020.

Όλη η επικαιρότητα