Αθλητισμός

Αβραάμ: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Champions League»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για το στόχο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο Champions League, για το νταμπλ αλλά και την επιθυμία του που θα πραγματοποιηθεί ολοκληρώνοντας την καριέρα του στο Λιμάνι.
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά και από το τελευταίο φιλικό των Πειραιωτών.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων μίλησε για την προετοιμασία, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι δεν πέτυχε πέρυσι, δηλαδή να είναι στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης «διότι ο Ολυμπιακός εκεί ανήκει», όπως γράφει το in.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV:

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα ματς με Μακάμπι Χάιφα:«Νομίζω θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε γιατί την περασμένη χρονιά δεν ήμασταν στο Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του Champions League και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να παίξουμε εκεί».

Για τα συναισθήματά του, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του: «Σίγουρα, είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι σ’ αυτήν την ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή και τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Ήταν όνειρο ζωής, θα κλείσω την καριέρα μου σ’ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, αλλά αυτό που θέλω είναι να παρουσιάζεται η ομάδα καλά, να παίζουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος».

Μία ακόμα ανανέωση, έτοιμος για ακόμα ένα πρωτάθλημα;

«Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος. Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League. Σ’ αυτήν τη φάση επικεντρωνόμαστε στο Champions League, θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Όλη η επικαιρότητα