Ηλεία

Αύριο η ημερίδα Ιατρικού & Δικηγορικού Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

«Ιατρική αμέλεια – Ιατρική ευθύνη», είναι το θέμα της ημερίδας που συνδιοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, αύριο στις 6 το απόγευμα  στο Amalias Hotel στην Κουρούτα. Κάλεσμα στους πολίτες, έκανε χθες μέσω ανακοίνωσης, και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας.

Πρόκειται για μια ημερίδα που απευθύνεται όχι μόνο στον ιατρικό και δικηγορικό κόσμο, αλλά και στους πολίτες, με ένα θέμα που τίθεται για πρώτη φορά τουλάχιστον σε επιστημονική εκδήλωση στην Ηλεία και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Η ιατρική πράξη στο εδώλιο», είναι το θέμα που θα αναπτύξει η πυρ. Ιατρός – Α΄αντιπρόεδρος Π.Ι.Σ. – πρόεδρος Ι.Σ. Πατρών Άννα Μαστοράκου.

Για την ιατρική ευθύνη στην καθημερινή πρακτική θα μιλήσει ο αναπληρωτής καθηγητής ΩΡΛ ΠΓΝΠ Νίκος Μαστρονικολής.

Θα ακολουθήσει η εισήγηση του προέδρου του Πρωτοδικείου Πατρών – προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Πατρών – Διδάκτορα Νομικής Σχολής Αθηνών Αντώνη Αλαπάντα, με θέμα: «Ποινική ευθύνη σε θέματα αμέλειας ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού».

«Αστική ευθύνη σε θέματα αμέλειας ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού», είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο δικηγόρος και βουλευτής Αθηνών Αθανάσιος Πλεύρης.

Στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση επί των εισηγήσεων.

Όλη η επικαιρότητα