Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αύριο η ψηφιακή ημερίδα του OLYMPIA FORUM: Τέσσερις υπουργοί και τρεις περιφερειάρχες σε αναζήτηση λύσεων  

 «Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά: Η επόμενη μέρα»

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ OLYMPIA FORUM,
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Με κορυφαίες συμμετοχές πραγματοποιείται αύριο η ανοιχτή Ψηφιακή Ημερίδα Olympia Forum που έχει ως στόχο να καλύψει το φάσμα των επιπτώσεων της κρίσης στην οικονομία και τον τουρισμό από τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, αλλά κυρίως να καταγράψει προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Με εισηγητές τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και τη συμμετοχή των περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα και Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, η ημερίδα αναμένεται να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου με στόχο τη συνδιαμόρφωση μιας συνεκτικής στρατηγικής.

Στην ημερίδα που έχει θέμα «Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά: Η επόμενη μέρα»  οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στις μεθόδους και τα νέα εργαλεία που θα συμβάλλουν στην επιστροφή της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής στη (νέα) κανονικότητα στο ευρύτατο φάσμα της οικονομίας.

Στόχος είναι να αναδειχθεί το πώς η οικονομία γενικότερα και ο κλάδος του τουρισμού ειδικότερα, προσαρμόζονται σε έναν κόσμο όπου τα καταναλωτικά κι όχι μόνο πρότυπα αλλάζουν γρήγορα λόγω της πρόσφατης πανδημίας και του lockdown που ακολούθησε.

Κατά τη διάρκεια της τρίωρης Ημερίδας θα εξεταστούν οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, για τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις περιφέρειες της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων, ενώ θα εστιάσουμε και στον τομέα τον οποίο έπληξε περισσότερο η πανδημία, τον τουρισμό.

Ένα τρίτο ζήτημα που θα απασχολήσει τις εργασίες  της Ψηφιακής Ημερίδας αφορά την οικονομία και τα εργαλεία εξασφάλισης ρευστότητας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί και θα υλοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Olympia Forum και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Καναλιού Ο.Ρ.Τ TV, του Patrisnews.com και των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Olympia Forum.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00-11:05 Λευτέρης Βαρουξής, Olympia Forum

11:05-11:25 Στέλιος Πέτσας, Υφ. παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
Δημοσιογράφος: Μαρία Νικόλτσιου, Alpha TV

11:25-11:45 Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού
Δημοσιογράφος: Μαρία Νικόλτσιου, Alpha TV

11:45-12:05 Γιάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Δημοσιογράφος: Μαρία Νικόλτσιου, Alpha TV

12:05-12:10 Διάλειμμα

12:10-12:40 Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
Δημοσιογράφος: Γιούλη Ηλιοπούλου, Εφημερίδα Πατρίς

12:40-13:10 Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Δημοσιογράφος: Πέλυ Μπεβούδα, ΟΡΤ TV

13:10-13:40 Ρόδη Κράτσα, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Δημοσιογράφος: Ράνια Τζαβάρα, ΟΡΤ TV

13:40-14:00 Γιάννης Τσακίρης, Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Δημοσιογράφος: Μαρία Νικόλτσιου, Alpha TV

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το  www.olympiaforum.gr, ή το Facebook: Olympia Forum.

Olympia Forum Digital – Τρίτη 23/6: Εγγραφείτε τώρα!

Όλη η επικαιρότητα