Αρθρογραφία Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

«Άξιος εκπρόσωπος της Ηλείας στην Ευρωβουλή, ο Λευτέρης Βαρουξής!»

Ακούστε το άρθρο

Οι ευρωεκλογές της Κυριακής 26-ης Μαίου 2019, συνιστούν ένα κομβικό ορόσημο, για την περαιτέρω πορεία και εξέλιξη της γηραιάς Ηπείρου, που αντιμετωπίζει σήμερα πλήθος από κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα, όπως η διάρρηξη του κοινωνικού κράτους, η άνοδος τη ακροδεξιάς, ο εκτροχιασμός των οικονομιών, η ένδεια ενός μεγάλου πολιτιστικού οράματος, που θα σηκώσει την ευρωπαϊκή οικογένεια και άλλα. Και απέναντι σε αυτά τα μεγάλα πολιτικά προτάγματα, οι Ευρωπαίοι πολίτες, καλούνται να απαντήσουν με την ψήφο τους, εκλέγοντας εκπροσώπους άξιους και ικανούς, να ανταποκριθούν στην κλαγγή των καιρών και να ξαναδώσουν δημιουργική πνοή, στην Ευρώπη, χτίζοντας και πάλι την Ευρώπη, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας και του πολιτισμού.

Η αγαπημένη μας Ηλεία, ευτυχεί να εκπροσωπείται εκλογικά, από έναν νέο άνθρωπο δημιουργικό, τον Λευτέρη Βαρουξή, με στέρεες σπουδές και άξια επαγγελματική σταδιοδρομία, που αποτελώντας συνάμα έναν νέο με καλή επαφή με τις καινοτομίες και τον γοργό κοινωνικό και τεχνολογικό βηματισμό, μπορεί επάξια, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τους Ηλείους, στο τόσο κρίσιμο για το μέλλον μας Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο Λευτέρης Βαρουξής, ευτύχησε να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον κοινωνικής ευμάρειας και να απολαύσει όλες τις δυνατότητες και παροχές, που χρειάζονται σε έναν νέο άνθρωπο, για να δημιουργήσει το κοινωνικό και επιστημονικό του υπόβαθρο και να ξεχυθεί με όνειρα, στόχους και υψηλές προσδοκίες, στην αρένα της ζωής. Ανταποκρίθηκε όμως με ήθος και συνέπεια στις υψηλές οικογενειακές του παρακαταθήκες και απέδειξε, με την προοδευμένη επαγγελματική πορεία του, ότι είναι αυτόνομος και άξιος. Πραγματώνοντας μια πολύ άξια πορεία, ως Διευθύνων Σύμβουλος, στις οικογενειακές του επιχειρήσεις και αποδεικνύοντας, εν τοις πράγμασι, ότι έχει την επάρκεια και την αξιοσύνη, να κολυμπήσει στα βαθιά νερά, που απαιτεί, το ύψιστο αξίωμα του Ευρωβουλευτή. Από την άλλη, με το ευγενές κοινωνικό του ήθος και την ευπροσηγορία τους ως άνθρωπος, μπορεί να διερμηνεύσει στο εξωτερικό, το ήθος και την ζεστασιά, την ελληνικής οικουμενικής καρδιάς, που θέρμανε με την πνοή της, όλα τα εμπορεία και τις θάλασσες της οικουμένης.

Με τούτα τα δεδομένα θεωρούμε, ότι ο Λευτέρης Βαρουξής, είναι μια άξια και ικανή εκπροσώπηση της Ηλείας, που μπορεί να μεταφέρει στην καρδιά της Ευρώπης, τα μεγάλα πολιτισμικά καταπιστεύματα της ευλογημένης ηλειακής γής. Το πνεύμα του Ξενίου Διός που ξεπήδησε από την ιερή άλτη της Ολυμπίας, την ευγενή άμιλλα από τους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες της Αρχαίας Ήλιδας, αλλά και την πνευματική άθληση, που εκπορεύτηκε από τον πρωτοπόρο πολιτισμικά Επικούρειο Απόλλωνα

Ο Λευτέρης Βαρουξής, με το ήθος του και την επιστημονική και επαγγελματική αξιοσύνη του, τιμά την Ηλεία και μπορεί επάξια να την εκπροσωπήσει, κομίζοντας στην καρδιά της Ευρώπης, τα πιο χαρμόσυνα και ελπιδοφόρα μηνύματα της ευλογημένης ηλειακής γής. Θα το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και Καλούμε όλους Ηλείους, να σταθούνε σε αυτή κρίσιμη στιγμή στο πλευρό του.

Αβραμοπούλου Ιωάννα

Ηλείος Πολίτης, Γαστούνη Ηλείας

23-5-2019

Όλη η επικαιρότητα