ΕΠΣ Ηλείας

Άξιος Πρωταθλητής Ηλείας ο Πανηλειακός!

Επικράτησε δίκαια του άξιου φιναλίστ Ξενοφώντα Κρεστένων, και  θα παίξει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική!
Ακούστε το άρθρο

Ο ιστορικός Πανηλειακός, το καμάρι όλης της Ηλείας, είναι ο Πρωταθλητής Ηλείας για την σεζόν 2021- 22!

Καθώς χθες το απόγευμα στο Δημ. Στάδιο Πύργου, παρουσία 1200 περίπου φιλάθλων, στον δεύτερο τελικό της Α1 DUOMO-MONK  κόντρα στον  Ξενοφώντα Κρεστένων, επικράτησε με το εμφατικό 3-0 και στέφθηκε Πρωταθλητής Ηλείας.

Η ομάδα του Πύργου, θα διεκδικήσει έτσι την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με τους πρωταθλητές άλλων έξι Ενώσεων!

Η  εικόνα  του ματς:

Πολύ δυνατά μπήκε ο Πανηλειακός και μόλις στο 3′, λάθος του Κουτρουμπή, ο Τσαγκάρης σκοράρει, όμως το γκολ ακυρώνεται, θεωρώντας ότι υπήρξε χέρι!  Στο 5′, φάουλ του Μούτσου, κοντινή κεφαλιά του Κιάμου, απέκρουσε ο Καπετανάκης δύσκολα! Όμως 44′: Σουτ του Διονυσόπουλου άουτ. Ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαγκάρη.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κακόγιαννος από τον Τσίτσο. Για να φτάσουμε στο 45′, όταν σε κεφαλιά του Έλιοτ από σέντρα του Τζανέτου, μπλόκαρε με τα χέρια ο Κύτταρης. Πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσαγκάρης στα δίχτυα και  (2-0). Στην επανάληψη ο Πανηλειακός ξεκίνησε συντηρητικά, με τον Ξενοφώντα να απειλεί στο 66′, όταν γυριστό του Αναμουρλίδη, έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Καπετανάκης!

Ενώ  στο 74′, σέντρα ακριβείας  του Μπακατσέλου, ανάποδο ψαλίδι του Πάρη Κωνσταντόπουλου , άουτ. Στο 76′: ο Π. Τσίγκρηλας κέρδισε τις μονομαχίες και σούταρε συρτά άουτ. Στο  79′, ωραίο φάουλ του Τζανέτου, καραμπόλα πάνω στον Παναγόπουλο , και η μπάλα στα δίχτυα, του εμβρόντητου… Κουτρουμπή και 3 – 0! Στο 82΄, σέντρα του Τριανταφύλλη, κεφαλιά του Τζσνέτου άουτ. Ενώ στο 90′, Φάουλ του Γαλανόπουλου, κεφαλιά του Τζανέτου στη ρίζα του δοκαριού. Τελευταία καλή στιγμή στο 93′! Κόρνερ του Μπάλλα, κεφαλιά του Π. Τσίγκρηλα άουτ!

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Τζανέτος, Μπάλλας, Κακόγιαννος (62′ Π. Τσίγκρηλας), Έλιοτ (74′ Τριανταφύλλης), Τσαγκάρης (56′ Γκρίλλας).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος, Αναμουρλίδης, Κύτταρης (50′ Θ. Καλαντζής), Τσίτσος, Γ. Καλαντζής, Διονυσόπουλος (78΄ Πεσκελίδης), Π. Κωνσταντόπουλος (78΄ Τσιγκούνης), Κιάμος (50′ Παναγόπουλος), Μούτσος (78΄ Κουής), Μπακατσέλος.

Αρκετοί  επώνυμοι  παρακολούθησαν  το χθεσινό ματς του Πύργου, όπως ο Αντπεριφερειάρχης κ. Δημ. Νικολακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γιαν. Πλεμμένος, ο Δημ. Σύμβουλος Πύργου Θοδ. Ντοάς και ο συνεργάτης του Βουλευτή Ηλείας κ. Διον.  Καλαματιανού, Θ. Δακουράς!
Παρών στο ματς και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΒ, Κ. Λευτέρης Βαρουξής!

Όλη η επικαιρότητα