Ηλεία

Αυγερινοπούλου: Σειρά δράσεων του Ομίλου Eurobank στην Αρχαία Ολυμπία για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών

Εμφανής η ικανοποίηση της Βουλευτού
Ακούστε το άρθρο

Έκδηλη είναι η ικανοποίηση της Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ. και Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρος Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, για την ευόδωση των επικοινωνιών που είχε πραγματοποιήσει με τη Διοίκηση της Τράπεζας Eurobank σχετικά με την συμβολή του Ομίλου στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Ήδη, ανώτατα στελέχη της Τράπεζας πραγματοποίησαν συνάντηση με τους αρμοδίους φορείς του Νομού, εκδηλώνοντας το ειλικρινές ενδιαφέρον τους τόσο για την έμπρακτη στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών όσο και για δράσεις σχετικές με την ανάπτυξη του τόπου, ενώ συζήτησαν ειδικότερα για την υλοποίηση προγράμματος φύτευσης ελαιόδεντρων στις πυρόπληκτες περιοχές, αλλά και την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το περιβάλλον.

Θυμίζουμε ότι κατά την προηγούμενη συνάντηση της κας Αυγερινοπούλου με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία, τέθηκαν υπό συζήτηση και μελετήθηκαν οι εν δυνάμει πρωτοβουλίες της Τράπεζας, ώστε σε συνδυασμό με  τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αρχαίας Ολυμπίας, να συμβάλλουν τα μέγιστα στην αποκατάσταση και την ανάπτυξη των πληγέντων περιοχών. 

Εξάλλου, ο Όμιλος Eurobank έχει κατά παράδοση και επί σειρά ετών ενεργό παρουσία σε θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων πληττόμενων περιοχών και σε πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ζητήματα, η συμβολή του οποίου ήταν σπουδαίας σημασίας και στις πυρκαγιές του 2007.

Όλη η επικαιρότητα