Αυλαία για τη 14η έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα

ekthesi-2.jpg

Αυλαία ρίχνει αύριο το βράδυ η 14η Έκθεση βιβλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στην πλατεία της Κουρούτας, που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί διαφήμιση για ολόκληρη την περιοχή.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την αβεβαιότητα που υπάρχει, η έκθεση διατήρησε και φέτος τη δυναμική της και όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Γιώργος Μαραγκός το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και παρά την κρίση υπάρχει κινητικότητα.

Οι φίλοι του βιβλίου στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου κάθε χρόνο και το ίδιο κάνουν και φέτος, αξιοποιώντας την ευκαιρία να «γνωρίσουν» πολλούς τίτλους βιβλίων που εκτίθενται στα δώδεκα περίπτερα της έκθεσης και παράλληλα να κάνουν τις αγορές τους σε καλές τιμές, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί από τους εκδοτικούς οίκους, αλλά έχουν τη δυνατότητα να βρουν πολλά βιβλία σε προσφορά, σε μία προσπάθεια των βιβλιοπωλών να στηρίξουν το βιβλίο αυτή τη δύσκολη εποχή.

Άλλωστε, η έκθεση είναι μία καλή ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να «ταξιδέψουν» σε άλλους κόσμους αντλώντας δύναμη μέσα από τις ιστορίες των συγγραφέων.

Το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση σήμερα και αύριο από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα και σίγουρα δεν θα χάσει.

Μετά την έκθεση βιβλίου στις 12 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί από τον Εμπορικό Σύλλογο η 13η Έκθεση τέχνης Ηλείων δημιουργών, η οποία θα φιλοξενηθεί στην πλατεία της Κουρούτας μέχρι την Κυριακή 16 Αυγούστου.

 

 

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)