Κόσμος

Αυστραλία: Απήγαγαν 14χρονη για 1 μήνα – Την βίαζαν και την έκαιγαν με φλόγιστρο

Ακούστε το άρθρο

Τραγική κατάληξη είχε ένα 14χρονο κοριτσάκι στην Αυστραλία αφού έπεσε θύμα απαγωγής και ομηρείας. Το παιδί φέρεται επίσης να έπεσε θύμα βιασμού, να βασανίστηκε με φλόγιστρο και να του έκαναν ενέσεις ηρωΐνης.

Το 14χρονο κοριτσάκι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, φέρεται να γνώρισε να γνώρισε την 24χρονη Elham Naaman σε ένα πάρτι στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ, όπου και έγιναν φίλες στα social media. Οι δύο κοπέλες, όπως αναφέρουν οι Αρχές, αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά στις 5 Ιουνίου του 2021 σε ένα ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, το 14χρονο κοριτσάκι λίγες στιγμές μετά την επιβίβασή του στο αυτοκίνητο που θα το πήγαινε στο ξενοδοχείο, φέρεται να βιάστηκε από έναν άγνωστο άντρα που καθόταν στο όχημα. Οι φρικτές επιθέσεις συνεχίστηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο την οδήγησαν. Το παιδί κρατήθηκε όμηρος στο ξενοδοχείο, και σε άλλες τοποθεσίες για όλο τον επόμενο μήνα έως τις 6 Ιουλίου.

Το παιδί αυτόν τον έναν μήνα, σύμφωνα με την αστυνομία, βιάστηκε, κακοποιήθηκε βάναυσα και υποχρεωτική χρήση ναρκωτικών και εκφοβισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία της έκαναν ενέσεις με ηρωίνη παρά τη θέλησή της ενώ την έκαψαν με ένα φλόγιστρο.

Η 24χρονη Elham Naaman συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο βορειοδυτικό Σίδνεϊ ενώ η αστυνομία αναμένεται να θέσει άλλα 3 άτομα υπό κράτηση.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα