Style

Αυτά είναι τα πιο cool sneakers

Ακούστε το άρθρο

Όταν μιλάμε για sneakers, ξέρουμε πως κάθε χρόνο υπάρχει και ένα διαφορετικό σταρ-μοντέλο που θα βλέπουμε παντού, από office look, μέχρι work-out outfits αλλά και chic εμφανίσεις με urban χαρακτήρα.

Κατά καιρούς, τα sneaker trends μας έχουν ταξιδέψει από τα μποτάκια της Converse, στην Adidas και πολύ πρόσφατα στα viral New Balance, αλλά όπως όλα δείχνουν το brand στο οποίο είναι στραμμένα όλα τα μάτια τώρα είναι το Asics.

Με τελείως sporty αισθητική, σε αντίθεση με άλλα sneakers που είναι κυρίως casual style, τα πιο hot μοντέλα της Asics είναι στην πραγματικότητα running shoes που από το 1993 που λανσαρίστηκαν έχουν φορεθεί από χιλιάδες αθλητές, ακόμη και σε Ολυμπιακούς αγώνες. Ο λόγος για τα μοντέλα Gel 1090 και Gel Kayano, αυτά που έχουν επικρατήσει στο street stye τον τελευταίο χρόνο, αποτελώντας staple για τα καθημερινά look. Ήδη από τις προηγούμενες σεζόν τα ρετρό sneakers της Asics είχαν κάνει μερικές εμφανίσεις στους δρόμους των πιο στιλάτων πόλεων, αλλά αυτή η άνοιξη δικαιωματικά τους ανήκει.

Πώς θα τα φορέσουμε

Το ενδιαφέρον με τα συγκεκριμένα sneakers, είναι πως στο street style τα είδαμε πολύ σε σύνολα με κοστούμια. Το athleisure στιλ τους είναι ιδανικό για να δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση σε business casual look, που από τη μία πρέπει να είναι κομψά, αλλά από την άλλη χρειάζονται μια σύγχρονη πινελιά για να αποκτήσουν την απαραίτητη cool διάθεση.

Όσον αφορά τα city looks, τα Asics sneakers ενσωματώνονται τέλεια σε σύνολα με cargo pants, baggy jeans και αθλητικά κολάν. Με ψηλές κάλτσες μπορούν να φορεθούν και με μίνι φούστες, στιλ που λατρεύουν τα supermodels, από την Kendall Jenner μέχρι την Bella Hadid. Για να απογειώσετε τη 90s αισθητική τους, προσθέστε τους αξεσουάρ όπως mini shoulder bags και 90s γυαλιά ηλίου σε στιλ Matrix.

Πηγή: vogue.gr

Όλη η επικαιρότητα