Sexy

Αυτή είναι η πρώτη εκατομμυριούχος blogger στον κόσμο! (PHOTOS)

kisa.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Kristina Bazan είναι η πρώτη εκατομμυριούχος blogger στον κόσμο. Έχει κερδίσει 7 βραβεία, είναι το κορίτσι της L’ Oreal, έχει εκατομμύρια θαυμαστές και όλα αυτά στα 22 της χρόνια. Η Kristina Bazan θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο. Είναι όμορφη με μεγάλα εκφραστικά μπλε μάτια και πολύ ωραίο σώμα.

Έχοντας 2,3 εκατομμύρια followers στο Instagram η Kristina είναι η πιο δημοφιλής και πλούσια blogger αυτή τη στιγμή. Το κορίτσι από την Σουηδία γράφει βιβλία, παίζει μουσική, έχει διάσημους φίλους και είναι μέσα σε όλα τα σόου μόδας όποτε φυσικά εκείνη το επιθυμεί. Κι όμως, όσο απίστευτο κι να φαίνεται, η γαλανομάτα Σουηδέζα δεν είχε ιδέα από μόδα μόλις μπήκε στο χώρο.

Το μεγάλο μπαμ έγινε φέτος με την 22χρονη να αυξάνει κατά εκατομμύρια τον λογαριασμό της λόγω του χρυσού συμβολαίου της με την L’Oreal. Έχοντας συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes με τα πιο πλούσια κορίτσια κάτω των 30, η Kristina μοιράζει το χρόνο της σε φωτογραφίσεις, ταξίδια, βόλτες με φίλους ενώ γράφει τραγούδια και παίζει πιάνο.

kristinabazan3kristinabazan4kristinabazan5kristinabazan6kristinabazan7kristinabazan8kristinabazan9kristinabazan10kristinabazan1

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα