Ψυχαγωγία

Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός στο Twitter με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η πολυαναμενόμενη σειρά!
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η πολυαναμενόμενη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, με πολύ δυνατό καστ ηθοποιών.

Έρωτες, πάθη, συγκρούσεις, τραγούδια που άφησαν εποχή με φόντο τα μπουζούκια στη δεκαετία του ’80. Παρακολουθούμε ιστορίες πικρές και ανθρώπινες γεμάτες αλήθεια. Ο κόσμος της νύχτας σε πρώτο πρόσωπο.

Τη σκηνοθεσία της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Ένα από τα στιγμιότυπα που σημάδεψαν την πρεμιέρα, είναι και η σκηνή που ο Βασίλης Μπισμπίκης, στον ρόλο του Στρατή Βαρδάρη, χορεύει ένα μοναχικό ζεϊμπέκικο, στο άδειο σκυλάδικο…

Το twitter απόλαυσε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπως και πολλές από τις σκηνές του, ενώ τους πιο… παλιούς τους έπιασε μελαγχολία και αναπολούσαν τις εποχές εκείνες. Της δεκαετίας του ’80, της αφθονίας, της ξενοιασιάς, του ΠΑΣΟΚ…

Αυτή η νύχτα μένει – Τα δύο πρώτα επεισόδια

Επεισόδιο 1 – Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Επεισόδιο 2 – Τρίτη 11 Οκτωβρίου

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή. Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά, όμως το “ντου” της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν.

Αυτή η νύχτα μένει – Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Όλη η επικαιρότητα