Categories: Ψυχαγωγία

Αυτή η νύχτα μένει: «Έριξε» το twitter o Μπισμπίκης – “Όταν μια γυναίκα λέει όχι, σημαίνει όχι”

Share

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/10) η νέα σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” μέσα από τη συχνότητα του Alpha και οι τηλεθεατές την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ το hasthag #nyxta “σκαρφάλωσε” στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter.

Με φόντο το “Όνειρο”, ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων, που ανταμώνουν και συγκρούονται μέχρι θανάτου. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί από τις στάχτες.

Η πλοκή διαδραματίζεται πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, όπου κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Αυτή η νύχτα μένει: Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

Μία από τις σκηνές που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα της σειράς, ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του “Στρατή”, ενός ντόμπρου και ασυμβίβαστου ιδιοκτήτη τοπικού σκυλάδικου.

Αυτή η νύχτα μένει: Η δολοφονία του “Νώντα”

Αίσθηση προκάλεσε και η δολοφονία του “Νώντα”, ενός ανθρώπου που κρατάει γερά τις μαριονέτες ακόμα κι όταν μία από αυτές κόβει το σκοινί, τον οποίον υποδύεται ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Αυτή η νύχτα μένει: “Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι”

Η σκηνή, όμως, που έκανε το Twitter να πάρει “φωτιά”, ήταν όταν ο “Στρατής” είπε τη φράση “Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι”, η οποία είναι άκρως επίκαιρη στις μέρες μας.

Σε μια εποχή που δίνεται τεράστιος αγώνας κατά της έμφυλης βίας και μετράμε καθημερινά γυναικοκτονίες, βιασμούς και περιστατικά κακοποίησης, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό που η παραπάνω φράση ακούστηκε στην τηλεόραση.