Καταναλωτές

Aυτή είναι η μόνη διαφορά της Coca-Cola με την Pepsi (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα μεγαλύτερα και διαχρονικά διλήμματα που ταλαιπωρούν αυτό τον πλανήτη είναι το Coca-Cola ή Pepsi. Και αν στην Ελλάδα η πρώτη έχει κερδίσει την μάχη, το ίδιο δεν συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη και ειδικά στις ΗΠΑ.

Εκεί η κόντρα των δύο κολοσσών είναι τεράστια, αμφίρροπη και έχει ως αποτέλεσμα διαφημιστικές καμπάνιες εκατομμυρίων. Ποια όμως είναι η καλύτερη; Αυτό έγκειται στα γούστα και στις προτιμήσεις του κάθε ένα.
Αποτέλεσμα εικόνας για pepsi vs coca
Μπορεί λοιπόν να ανήκουν στην ίδια κατηγορία, όμως η διαφορά που έχουν στην γεύση δεν είναι και τόσο μεγάλη. Αν και σε αυτό διαφωνούν οι υποστηρικτές του, καθώς οι Pepsiκοί υποστηρίζουν πως είναι πιο δροσιστική, ενώ οι Coca-Colικοί λένε οτι έχει καλύτερη αίσθηση.

Ποιο είναι όμως το στοιχείο που ξεχωρίζει το ένα από το άλλο; Την απάντηση την έχει δώσει από το 2005 συγγραφές του βιβλίου, Blink Malcolm Gladwell και την επανέφερε στην επιφάνεια το «FoodBeast».

Η Pepsi λοιπόν χαρακτηρίζεται από μία έκρηξη γεύσης εσπεριδοειδών, σε αντίθεση με την Coca-Cola που είναι πιο γλυκιά λόγω της βανίλιας., όμως η διαφορά γίνεται από το κιτρικό οξύ που έχει η πρώτη, σε αντίθεση με την δεύτερη.

Εσύ λοιπόν ποια προτιμάς;

Gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα