Κινηματογράφος

Αυτό είναι το νέο «κορίτσι» του James Bond

koritsi_james_bond.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έγινε γνωστή από την ταινία “Η ζωή της Αντέλ”. Τώρα, η Léa Seydoux θα γίνει η μοιραία γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του James Bond, στην ταινία “Bond 24”, αλλά αναμένεται να του κάνει και τη ζωή δύσκολη.

Οι πρόβες της Γαλλίδας ηθοποιού θα ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο και τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας που θα έχει και πάλι στον ρόλο του Bond, τον Daniel Craig θα ξεκινήσουν αντιστοίχως μέσα στον Δεκέμβριο.

Στην νέα ταινία θα παίζουν ακόμα οι Ralph Fiennes, Naomie Harris και Ben Whishaw ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει για μία ακόμα φορά ο Sam Mendes, με τους Barbara Broccoli και Michael G. Wilson στην παραγωγή.

Το “Bond 24” είναι ο πρώτος, ενδεικτικός τίτλος της ταινίας μιας και δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου του 2015, σε ορισμένες ευρωπαϊκές αίθουσες, αλλά όχι της χώρας μας. 

Ημερομηνίες για τα εν Ελλάδι “κατασκοπικά” δρώμενα, αναμένονται.

Οι πληροφορίες για την Seydoux κυκλοφόρησαν από τον ρεπόρτερ Μπαζ Μπάμιγκμποϊ. Η ίδια θα πρωταγωνιστεί μάλιστα και στο “δικό” μας, “Lobster” του Λάνθιμου.

Ο ρόλος της στη νέα ταινία του Bond δεν είναι ακόμη γνωστός, οπότε δεν ξέρουμε αν θα υποδυθεί κάποια πράκτορα στο πλευρό του τριψήφιου ή κάποια μοχθηρή αντίπαλο, με ποιο πιθανό ωστόσο, το δεύτερο σενάριο.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα