Lifestyle Smile

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης της Δέσποινας Βανδή στον τελικό του J2US

Κανένα θέμα αναβολής του τελικού του J2US δεν τίθεται.
Ακούστε το άρθρο

Κανένα θέμα αναβολής του τελικού του J2US δεν τίθεται. Παρά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες το σόου θα ρίξει αυλαία το Σάββατο 1 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, από το live θα απουσιάζουν τόσο ο Χάρης Βαρθακούρης, που ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός, όσο και η Δέσποινα Βανδή για τον ίδιο λόγο.

Το «ζευγάρι» του τραγουδιστή στον διαγωνισμό, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, το οποίο έχει βγει αρνητικό και θα συνεχίσει να κάνει τεστ όλες αυτές τις ημέρες.

Τη θέση του Βαρθακούρη θα πάρει ο STAN. Αν όμως βρεθεί θετική και η Άννα Μαρία, το ζευγάρι θα αντικατασταθεί από τον Τζέιμς Καφετζής και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όσον αφορά τη Δέσποινα Βανδή, θα αντικατασταθεί από τον Νίκο Αλιάγα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», ο παρουσιαστής είπε το «ναι» και θα βρίσκεται στη θέση του κριτή στον μεγάλο τελικό.

«Θέλει μεγάλη προσοχή»

Θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Τετάρτης (29/12) έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και ενημέρωσε τους φανς της ότι έκανε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Επίσης, αποκάλυψε πως τα συμπτώματά της είναι ήπια και εξέφρασε τη λύπη της που δε θα δώσει το «παρών» στον τελικό του J2US.

Είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο: «Καλημέρα παιδιά! Θέλω να σας πω ότι είμαι καλά, έκανα ένα μοριακό τεστ για προληπτικούς λόγους. Αισθανόμουν ότι κάτι με περιτριγυρίζει και πάω να αρρωστήσω και βγήκα θετική. Είχα κάνει και την Κυριακή για να πάω στην Κύπρο και είχε βγει αρνητικό. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή κάθομαι στο σπίτι, πίνω πολλά υγρά, τρώω φρούτα, προσέχω, είμαι σε πλήρη απομόνωση. Λυπάμαι δεν θα είμαι μαζί σας στην Κύπρο που το ήθελα πάρα πολύ να είμαστε μαζί Παραμονή, ούτε στον τελικό του J2US. Χρόνια Πολλά σε όλους και να προσέχετε».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση! Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και ξανά έκανα ένα μοριακό για προληπτικούς λόγους και βγήκα θετική! Εμβολιασμένη και έχοντας ένα αρνητικό μοριακό 40 ώρες πριν θα μπορούσα να μην έχω πάει να ξανακάνω και να συνεχίζω να κυκλοφορώ! Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά! Καλή δύναμη! Ας προσευχηθούμε όλοι να τελειώσει σύντομα και να είμαστε καλά!».

Όλη η επικαιρότητα