Categories: LifestyleSmile

Baby boom στην ελληνική σόουμπιζ: Οι επώνυμες Ελληνίδες που έγιναν μανούλες

Share

Τραγουδίστριες, μοντέλα, influencers και παρουσιάστριες. Όλες τους κράτησαν πρόσφατα το πρώτο τους παιδάκι στην αγκαλιά τους και είναι πανευτυχείς.

Ο λόγος για τις Λάουρα Νάργες, Ιωάννα Τούνη, Μαίρη Συνατσάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τζούλια Αλεξανδράτου και Ελένη Φουρέιρα που έγιναν μανούλες και ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές, ενώ αντίστροφα μετρά και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η χαρά τους μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που αρκετά συχνά δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα, όπως ακριβώς έκαναν και καθ΄όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Το μωράκι θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος και η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Κλαίω όλη μέρα. Ξεκινάει και επίσημα ένας όμορφος κύκλος της ζωής μας είμαστε μία μικρή οικογένεια. Το θέλαμε από τις πρώτες δύο εβδομάδας που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο. Τον αγαπάμε πάρα πολύ και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε η χαρούμενη μαμά κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής έγιναν γονείς στις 5 Δεκεμβρίου 2022 και πήραν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Το μωρό τους, ένα κοριτσάκι, που η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μια μακροσκελή ανάρτηση τον περασμένο Ιούλιο.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου.

Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!» έγραψε τότε η Μαίρη Συνατσάκη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε τον γιο της στις 3 Ιανουαρίου 2023. Το νεογέννητο θα πάρει το όνομα Βλάσσης, του πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Είναι καστανόξανθο και «για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα», όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε: «Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους ήρθε λίγο νωρίτερα. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου».

Ιωάννα Τούνη

Τις πρώτες της ημέρες με το νεογέννητο μωρό στο σπίτι περνά και η Ιωάννα Τούνη. Η influencer στις 10 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τότε έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα του.

Η οικογένεια βρίσκεται στην Αθήνα και πανευτυχής προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Ωστόσο, όποτε βρίσκει χρόνο, προσπαθεί να ασχοληθεί και με το σώμα της, το οποίο μέρα με τη μέρα, όπως έγραψε, επανέρχεται στα φυσιολογικά του.

Μάλιστα, προ ημερών δημοσίευσε ένα ξεχωριστό βίντεο, το οποίο δείχνει πώς μεγάλωνε σταδιακά η κοιλίτσα της από την αρχή της εγκυμοσύνης έως και το τέλος. Με αποκορύφωμα φυσικά η γέννηση του μωρού.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Το μοντέλο γέννησε στις 6 Φεβρουαρίου 2023 ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, στην οποία κρατά αγκαλιά το μωρό της.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες (9 μήνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ».

Ελένη Φουρέιρα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια το μεσημέρι της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2023 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, να ήταν μέσα στον τοκετό και την Φουρέιρα να γεννά φυσιολογικά και όχι με καισαρική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η Φουρέιρα μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», εξομολογήθηκε.

Πηγή: in.gr