Ψυχαγωγία

Bachelor: Φοβερό άδειασμα – “Οι κοπέλες δεν έχουν άντρες να διεκδικήσουν έξω; Πόσο απελπισμένες μπορεί να είναι;”

Ποικίλα σχόλια και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει από την πρώτη μέρα προβολής του το Bachelor, το ριάλιτι του Alpha στο οποίο 20 γυναίκες διεκδικούν τον ίδιο άνδρα.

Ανάμεσα στους πολέμιους του παιχνιδιού και η Άννα Βερούλη η οποία όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν βλέπει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα έδωσε μία εξαιρετικά αυθόρμητη αλλά και αφοπλιστική απάντηση.

“Δεν μπορώ να δω πράγματα που ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη υπόσταση. Δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους στην πιο παραγωγική τους ηλικία να κλείνονται σε ένα σπίτι και να ξεπουλούν την αξιοπρέπειά τους, για το τι;” δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο ακόντιο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό”.

“20 κοπέλες ξεκίνησαν και τι κάνουν εκεί; Δεν έχουν άντρες να διεκδικήσουν έξω; Πόσο απελπισμένες μπορεί να είναι; Και ο κύριος που είναι μέσα τι κάνει; Τις φιλάει όλες φαντάζομαι. Πρέπει να τις δοκιμάσει να δει αν του κάνουν. Το θεωρώ κατάντια ρε παιδί μου, αυτό ψάχνουν στη ζωή τους;”, πρόσθεσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση πέρασε και στον αθλητισμό, με την Άννα Βερούλη να δηλώνει πως δεν της λείπουν πια τα στάδια. “Είναι σκληρός ο πρωταθλητισμός και είναι σαν να δίνεις συνέχεια εξετάσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για τα σχεδόν 30 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει μπότοξ ή θεραπείες με υαλουρινικό αλλά -όπως λέει- φοβάται.

via

Όλη η επικαιρότητα