Ψυχαγωγία

Bachelor: Στον τελικό η Αμαλιαδίτισσα, Βίβιαν Παναγιωτοπούλου – Η Νικολέττα όμως πήρε το δαχτυλίδι

Ακούστε το άρθρο

Η 23χρονη Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, από την Αμαλιάδα, αν και ήρθε πολύ κοντά στον Παναγιώτη και οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές, ήρθε δεύτερη.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια στον μεγάλο τελικό του “Bachelor” του Alpha, που έλαβε χώρα στη Μάνη το βράδυ της Παρασκευής (18/12).

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε πως η 21χρονη τσιρλίντερ με τα κατακόκκινα μαλλιά, είναι η γυναίκα που “κατέκτησε” την καρδιά του και πως μαζί της θέλει να περάσει τη ζωή του.

Η 23χρονη Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, από την Αμαλιάδα, που σπουδάζει βοηθός φαρμακευτικής, αν και ήρθε πολύ κοντά στον Παναγιώτη και οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές, ήρθε δεύτερη.

Τα δύο κορίτσια γνώρισαν τους γονείς του αγαπημένου τους, οι οποίοι τις “ανέκριναν” προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα πράγματα για εκείνες.

Έπειτα οι κοπέλες ταξίδεψαν με τον Παναγιώτη στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του για την οποία είχε μιλήσει πολλές φορές με όμορφα λόγια

Ο ίδιος δήλωσε, μάλιστα, πως αισθάνεται και με τις δύο ερωτευμένος, γι’ αυτό και του ήταν δύσκολο να πάρει μια απόφαση.

Ο Έλληνας “Bachelor” πέρασε χρόνο και με τις δύο κοπέλες ξεχωριστά, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια, πηγαίνοντας για δείπνο και περνώντας ρομαντικές στιγμές με απίστευτη θέα.

Η Βίβιαν και η Νικολέττα είπαν το “Σ’ αγαπώ” στον Παναγιώτη, η κάθε μια με τον δικό της τρόπο, καθώς η Βίβιαν τραγούδησε στον Παναγιώτη το τραγούδι του Νίου Βέρτη, ενώ η Νικόλ απήγγειλε το “Μονόγραμμα” του Οδυσσέα Ελύτη.

Οι δύο κοπέλες έβαλαν τα όμορφα φορέματά τους, βάφτηκαν, ετοιμάστηκαν και συνάντησαν για τελευταία φορά τον Παναγιώτη, ο οποίος τις κάλεσε σε ένα καταπληκτικό μέρος με θέα που “κόβει” την ανάσα.

Εκεί, υποδέχτηκε πρώτα τη Βίβιαν στην οποία ανακοίνωσε πως δεν είναι ο άντρας που ψάχνει στη ζωή της.

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε τη Νικολέτα στην οποία είπε πως είναι ερωτευμένος κάθε μέρα. Ο Παναγιώτης της χάρισε το καταπληκτικό μονόπετρο και εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του!

via

Όλη η επικαιρότητα