Categories: Lifestyle

Bachelor: Η Αθηνά New York αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που χώρισε με τον Αλέξη Παππά

Share

Τους πραγματικούς λόγους πίσω από τον χωρισμό της από τονΑλέξη Παππά αποκάλυψε η Αθηνά New York.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσε στο Bachelor 2, εξήγησε στο κοινό της ότι δεν μπορούσε να παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς η βίζα της έληξε.

«Θα έκανα τα πάντα για τον άνθρωπο που αγοαπώ. Είμαι πολίτης της Αμερικής, όμως και δεν μπορούσα να καθίσω στην Ελλάδα. Με απέλασαν. Είχα μια ιδέα, να κρυφτώ στο σπίτι του Αλέξη, αλλά επειδή όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είμαι, ήξερα ότι αν δεν φύγω, θα πάω φυλακή. Δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή, αλλά είναι βλακεία να πάω, γιατί δεν θα είμαι με τον Αλέξη. Έχω αμερικανικό διαβατήριο και αυτό δεν με άφησε να μείνω άλλο, ήμουν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον Αλέξη Παππά. «Ξέρετε πόσο αγάπησα τον Αλέξη, πόσο τον ερωτεύτηκα. Όλοι το ξέρουν. Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, δεν έχετε ιδέα πόσο σκληρά προσπάθησα, πήγα σε άπειρους δικηγόρους. Προσπάθησα να μείνω στην Ελλάδα, έστω με την ψυχή μου και την καρδιά μου, αλλά δεν μπορούσα», ανέφερε.

Η ξανθιά καλλονή έκλεισε το βίντεό της, τονίζοντας πως ο Αλέξης δεν είναι κακός άνθρωπος, επειδή χώρισαν και εξήγησε πως δεν θέλει ακόμα να μιλήσει για το αν παραμένει ερωτευμένη μαζί του.