Μπαράζ επιθέσεων κουκουλοφόρων σε γραφεία της ΝΔ και υποκαταστήματα τραπεζών

Συντονισμένο σχέδιο αντιεξουσιαστών βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τις χθεσινοβραδινές καταδρομικές επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και υποκαταστήματα τραπεζών…

 

Οι επιθέσεις εκτιμούν οι Αρχές ότι εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο ομάδων που αντιδρούν στην παρουσία της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Ομάδες κουκουλοφόρων έδρασαν τη νύχτα σε Άνω Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Βύρωνα.

Στην Άνω Γλυφάδα η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε γραφεία της ΝΔ στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου.

Στον Άλιμο οι άγνωστοι επιτέθηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου.

Στην Κυψέλη η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε τράπεζα στην οδό Κερκύρας 51 ενώ στον Βύρωνα στόχος των κουκουλοφόρων έγινε τράπεζα στην οδό Φορμίωνος 132.

Από το μπαράζ των καταδρομικών σημειώθηκαν υλικές ζημιές.  

Την ίδια ώρα παραπέμφθηκαν στον ανακριτή με βαριές κατηγορίες οι τέσσερις συλληφθέντες από τα προχθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια. Οι δυο από αυτούς είναι γνωστοί στις αρχές και είχαν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα.

 

ΝΔ για επιθέσεις σε γραφεία της: Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού

«H Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις επιθέσεις στα γραφεία της σε Άλιμο και Γλυφάδα

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:
«Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους.

Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά την μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού».

 

protothema / cnn