Προγνωστικά

Bet-on-arme.com: Προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος (05/10)

Ακούστε το άρθρο

Σέντρα και πάλι στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τη σημερινή ημέρα να φιλοξενεί από ένα παιχνίδι σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Εμείς θα ασχοληθούμε με τα προγνωστικά στοιχήματος για δυο πρώτα πρωταθλήματα, σαν ένα πρόγευμα του τι θα ακολουθήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στις επιλογές μας είναι δυο ομάδες που βρίσκουν ρυθμό, οπότε χωρίς να χρονοτριβούμε, πάμε να αναλύσουμε:


827. Τορίνο-Φροζινόνε: Τις πέντε σερί ήττες έφτασε στο πρωτάθλημα η Φροζινόνε, η οποία είναι η πιο αδύναμη ομάδα της Σέριε Α. Τουλάχιστον κόντρα στη Τζένοα το πάλεψε, όμως και πάλι ήρθε το μοιραίο. Εκτός έδρας έχει δεχθεί δυο “τεσσάρες” και στο Τορίνο τα πράγματα θα είναι εκ νέου δύσκολα.

Η “Γκρανάτα” αντλεί δύναμη από το γήπεδό της, προέρχεται από σημαντικό διπλό κόντρα στην Κιέβο και έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο της με μια ευρεία νίκη. Εμείς θα είμαστε… ολιγαρκείς και θα ποντάρουμε στο ενδεχόμενο να προηγείται η Τορίνο στο ημίχρονο, το οποίο βρίσκουμε στο 1.80 στον Stoiximan.


833. Μπράιτον-Γουέστ Χαμ: Το είχαμε γράψει και το περασμένο Σάββατο και βγήκαμε αληθινοί. Η Γουέστ Χαμ θέλει χρόνο για να δέσει και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ολοένα και πιο καλή. Η νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδειξε του λόγου το αληθές και τα “σφυριά” με 7 βαθμούς στα τελευταία τρία έχουν ήδη αρχίσει την… αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα.

Το ματς κόντρα στη Μπράιτον είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, όμως έχουν την ποιότητα να φύγουν με το τρίποντο, αφήνοντας τους γηπεδούχους χωρίς βαθμό για τρίτη σερί εβδομάδα. Καλοπληρωμένο διπλό στο 2.80 της Winmasters.

Πηγή : Bet-on-arme.com | Προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος

Όλη η επικαιρότητα