Προγνωστικά

Bet-on-arme.com : Προκαλούν οι τιμές του οβερ στο Βοσνία-Αυστρία

Ακούστε το άρθρο

Πριν πάμε στο κυριώς μας θέμα να σας αναφέρουμε πως στο bet-on-arme.com εκτός από αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος θα βρείτε μια ενημερωμένη λίστα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Συνεχίζουμε σήμερα με Nations League και θα ασχοληθούμε με τα αποψινά κρίσιμα παιχνίδια, που παρέχουν ευκαιρίες στοιχηματικά. Εντύπωση μου προξένησε η υψηλή τιμή στο όβερ του ματς Βοσνία-Αυστρία και έτσι θα σταθώ λίγο παραπάνω στο εν λόγω ζευγάρι.

2069. Ουγγαρία- Ελλάδα: Χωρίς κόσμο στο γήπεδο της Φερεντσβάρος η Ουγγαρία, που βγάζει προβλήματα και πλέον δεν διαθέτει την αίγλη του παρελθόντος. Ηττήθηκε από την Φινλανδία στην πρεμιέρα, αλλά έκανε 17 τελικές και αδικείται από το 1-0. Στην αντίπερα όχθη, η Εθνική μας γοήτευσε στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη υπέστη καθίζηση και λίγο έλειψε να δεχθεί τέρμα από την Εσθονία, με τον Μπάρκα να πραγματοποιεί ιδανική εμφάνιση στο ντεμπούτο του. Θεωρώ ότι το γκολ-γκολ έχει τύχη, αφού οι γηπεδούχοι με νέα ήττα θα βρεθούν σε δεινή θέση.

2083. Ισπανία- Κροατία: Το είχαμε πει για την Ισπανία. Θα θελήσει να δώσει απαντήσεις μετά την μέτρια πορεία στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας και το έκανε με το καλημέρα (2-1 μέσα στην Αγγλία). Με νίκη απόψε επί της Κροατίας θα αγκαλιάσει την πρωτιά στον όμιλο, αλλά το 1.65 στον “1” είναι αποτρεπτικό. Εντάξει οι Κροάτες παίζουν με πολλές αλλαγές και ο Ντάλιτς ανακατεύει την τράπουλα, αλλά ακόμα και έτσι είναι πολύ ποιοτικοί. Ρίσκο με το γκολ-γκολ.

2064. Βοσνία- Αυστρία: Η Βοσνία πέρασε αλώβητη από την Βόρεια Ιρλανδία (2-1) και με ντουμπλάρισμα στις νίκες θα αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ στον όμιλο. Η Αυστρία δείχνει ανεβασμένη και διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές της και πιστεύω ότι μπορεί να παραβιάσει την εστία της ομάδας του Ρόμπερτ Προσινέσκι στο “καμίνι” της. Προκαλεί το οβερ στο 2.30 και θα το αγοράσω.

Περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις για σήμερα στο κλικ στο bet-on-arme.com

Όλη η επικαιρότητα