Ψυχαγωγία

Big Brother τελικός: Μεγάλη νικήτρια του reality, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Μεγάλη νικήτρια του «Big Brother» αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η δικηγόρος του reality του ΣΚΑΪ ήταν η παίκτρια που κατάφερε να μπει στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και να κερδίσει τις θετικές τους ψήφους.

Η… βετεράνος των αποχωρήσεων, καθώς συνέχεια έβγαινε στον τάκο και το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε μέσα στο σπίτι, τα κατάφερε και τη βραδιά του τελικού του Big Brother.  Το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2020, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κέρδισε εκτός από την αγάπη του κοινού και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η παίκτρια που με τις κόντρες της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα έκανε αρκετές φορές τους συγκατοίκους της, επί 112 μέρες άνω κάτω αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στο Big Brother της νέας εποχής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κάρφωσε την αδικία» στο πρόσωπο του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Μια ανάσα από την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας του Big Brother η θερμοκρασία στο πλατό ανέβηκε. Ο Δημήτρης Πυργίδης, μετά την αποχώρηση του από το σπίτι βρέθηκε στο πλατό και συνάντησε τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μακρίδη.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δυο παίκτες και τους παρουσιαστές, Ανδρέα Μικρούτσικο και Χάρη Βαρθακούρη φούντωσε για τα καλά και ξεκίνησαν οι αναφορές περί «αδικιών».

Την ερώτηση έθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αντιδήμαρχο και κατά πόσο «είδε» να αδικίες μέσα στο σπίτι.

Αφού απάντησε ο παίκτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον Αντώνη Αλεξανδρίδη. Τον κρητικό παίκτη που αποβλήθηκε από το Big Brother λόγω σχολίων περί βιασμού που διατύπωσε και μεταδόθηκαν στο live streaming του reality.

«Μια αδικία που εγώ νιώθω, στο παιδί από την Κρήτη, που έκανε βλακεία μεγάλη. Τον διώξαμε από το παιχνίδι και δεν τον αφήσαμε να πει μια κουβέντα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Χάρης Βαρθακούρης τον έκοψε «συνειδητά» όπως του είπε.

«Όχι εσύ, οι επάνω» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε πως: «Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε αλλά οφείλω να το μνημονεύσω». Τέλος ο παρουσιαστής είπε: «Νιώθω ότι τον έχω αδικήσει γιατί δεν του έχω βάλει 100 σκληρά ερωτήματα».

Εκτός και ο Δημήτρης Πυργίδης – Γυναικεία υπόθεση το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν για τελευταία φορά το βράδυ της Παρασκευής και το αποτέλεσμα για το μεγάλο νικητή του Big Brother «κλείδωσε». Ο Χάρης Βαρθακούρης συνδέθηκε με το σπίτι του Big Brother και ενημέρωσε τους Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρη Πυργίδη και Σοφία Δανέζη για το γεγονός ότι οι τηλεφωνικές γραμμές δεν πρόκειται να ανοίξουν ξανά και πως ο «κύβος ερρίφθη».

Στην συνέχεια τους έδωσε το λόγο να πουν δυο λόγια στο τηλεοπτικό κοινό και μη θέλοντας να τους παρατείνει την αγωνία τους ενημέρωσε για το αποτέλεσμα. Ο Χάρης Βαρθακούρης ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ο παίκτης που αποχωρεί και έτσι το έπαθλο των 100.000 στον τελικό του Big Brother έγινε γυναικεία υπόθεση ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Οι μαντικές ικανότητες της Άννας Μαρία Ψυχαράκη έπεσαν στο… τραπέζι

Η Ράνια Καραγιάννη βρέθηκε στο πλατό του Big Brother το βράδυ του τελικού και φυσικά δέχθηκε ερώτηση από τον Χάρη Βαρθακούρη για το αν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη «έπεσε μέσα» σε όσα είχε «δει» στο χέρι της.

Συγκεκριμένα η Άννα Μαρία είχε «μαντέψει» πως η Ράνια Καραγιάννη όταν θα βγει από το σπίτι του Big Brother θα χωρίσει.

Έτσι, η Ράνια Καραγιάννη σημείωσε πως «θα το τονίσω αυτό πως η Άννα Μαρία πραγματικά έχει μαντικές ικανότητες τελικά! Μου είχε πει ότι με εκείνο τον άνθρωπο που ήμουν, θα χωρίσω κάποια στιγμή, όπως και έγινε! Είμαι ελεύθερη, δεν είμαι με εκείνο το παιδί οπότε το βρήκε. Ναι, ναι, ναι το βρήκε η Άννα Μαρία».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην συνέχεια θέλησε να μάθει αν η συμμετοχή της Ράνιας Καραγιάννη στο Big Brother έπαιξε ρόλο στο να χωρίσει από τον σύντροφο της.

«Δεν έπαιξε ρόλο η συμμετοχή μου στο Big Brother τον χωρισμό μου» απάντησε η πρώην παίκτρια του Big Brother.

Μια ανάσα από το έπαθλο έφτασε και ο Ζακ Ιωαννίδης – Στην τέταρτη θέση ο παίκτης

Οι τηλεφωνικές γραμμές του «Big Brother» έκλεισαν για δεύτερη φορά το βράδυ της Παρασκευής και ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από την παραγωγή το φάκελο με το αποτέλεσμα της μέχρι εκείνη την στιγμή ψηφοφορίας.

Ο παίκτης ο οποίος βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης ήταν ο Ζακ Ιωαννίδης και ως εκ τούτου αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother. Η μάχη για την πρώτη θέση συνεχίζεται ανάμεσα στους Άννα Μαρία ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη και Δημήτρης Πυργίδη.

Ο «γύπας» Γρηγόρης Τσεκούρας απαντά γιατί δεν εκδηλώθηκε νωρίτερα στη Χριστίνα Ορφανίδου

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας μπήκε στο «Big Brother» και διεκδίκησε τον τίτλο του «γύπα». Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα, μετά από μια δοκιμασία που υπέβαλε ο Μεγάλος Αδερφός τους παίκτες, τους έδωσε τη δυνανότητα να επιλέξουν μια φωτογραφία συγκατοίκου που έχει αποχωρήσει ώστε να την πάρουν μαζί τους.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας επέλεξε να πάρει μαζί του τη φωτογραφία της Χριστίνας Ορφανίδου καθώς ο παίκτης δεν είχε κρύψει την αδυναμία που είχε στην εντυπωσιακή μελαχρινή συγκάτοικο του.

Μετά το πρώτο κλείσιμο των τηλεφωνικών γραμμών, στις 22.00, ο Γρηγόρης Τσεκούρας αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother καθώς ο παίκτης βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης.  Στο πλατό όπου βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα για τις πρώτες του δηλώσεις, αντίκρισε την Χριστίνα Ορφανίδου.

«Γιατί δεν εκδηλώθηκες νωρίτερα στην Χριστίνα;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης τον παίκτη. «Στην πορεία τη μάθαινα τη Χριστίνα. Πήγε να με σκοτώσει δυο φορές, κατά λάθος, στο φαγητό» απάντησε διπλωματικά ο «γύπας» Γρηγόρης και χαμογελούσε συνεχώς στην Χριστίνα Ορφανίδου.  Μάλιστα η Χριστίνα Ορφανίδου τον χαρακτήρισε τον «εθνικό μας γύπα».

Σε ότι αφορά την πορεία του στο reality, ο Γρηγόρης Τσεκούρας τόνισε πως δεν θα άλλαζε κάτι αν ξεκινούσε σήμερα το παιχνίδι.

Εκτός τελικού ο Γρηγόρης Τσεκούρας – Αποχώρησε ο παίκτης αφού βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης

Μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ έφτασε o Γρηγόρης Τσεκούρας.

Λίγο μετά τις 22.00 οι τηλεφωνικές γραμμές «έκλεισαν» και καταμετρήθηκαν οι ψήφοι του τηλεοπτικού κοινού. Στην πέμπτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ως εκ τούτου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother.

Άννα Μαρία ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης είναι οι τέσσερις συγκάτοικοι οι οποίοι συνεχίζουν να διεκδικούν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο.

Οι αστείες στιγμές στο σπίτι έκαναν τους παίκτες να συγκινηθούν

Ο τελικός του «Big Brother» ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και οι πέντε φιναλίστ συνδέθηκαν με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρισκόταν στο πλατό.

Η αγωνία των Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρη Πυργίδη, Ζακ Ιωαννίδη και Γρηγόρη Τσεκούρα είχε «χτυπήσει» κόκκινο καθώς στο τέλος της βραδιάς μόνο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Η παραγωγή έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τους συγκατοίκους ώστε να ευχαριστηθούν τις τελευταίες τους στιγμές στο σπίτι του Big Brother.

Η πρώτη αυτή έκπληξη ήταν να τους προβάλει ένα βίντεο με τις αστείες στιγμές τους από τις 112 μέρες συγκατοίκησης. Οι παίκτες παρακολουθούσαν τα στιγμιότυπα στην οθόνη και δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνηση τους.

Η παρατήρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Ραμόνα Ραμοροσάνου
Ο μεγάλος τελικός του Big Brother ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τη ψυχολόγο του reality, Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Στο πλατό βρισκόταν καλεσμένη και η Ραμόνα Μοροσάνου στην οποία ο παρουσιαστής έδωσε το λόγο να μιλήσει.

Ωστόσο, η μάσκα που φορούσε η παίκτρια έφευγε από τη θέση της κάτι που ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και της έκανε παρατήρηση. «Μυτούλα μέσα!» της είπε και η πρώην παίκτρια του Big Brother έσπευσε να φτιάξει τη μάσκα που φορούσε.

Στην συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησε στην πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother. Οι πέντε φιναλίστ,  Άννα Μαρία ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης, Γρηγόρης Τσεκούρας, ήταν καθισμένοι στο κέντρο του καναπέ και όλοι μαζί άρχισαν να τραγουδάνε. «Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει» τραγούδησαν οι πέντε συγκάτοικοι με μια φωνή.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θα κλείνουν ανά διαστήματα – Η ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη

Το τελευταίο live του Big Brother ξεκίνησε και οι πέντε συγκάτοικοι που κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι επί 112 μέρες σε λίγη ώρα θα μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του επάθλου.

Ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό για τελευταία φορά και αφού συνομίλησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τη ψυχολόγο του reality, Ελπίδα Γεωργακοπούλου ενημέρωσε για τη διαδικασία της ψηφοφορίας η οποία θα αναδείξει το μεγάλο νικητή.

«Θα κλείνουν ανά διαστήματα οι τηλεφωνικές γραμμές. Θα σας ενημερώνω όμως εγκαίρως!» τόνισε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως οι γραμμές θα κλείνουν κατά την στιγμή των αποχωρήσεων. «Καμία ψήφος δεν πάει χαμένη!» σημείωσε ο παρουσιαστής.

Ξεκίνησε ο τελικός με υπονοούμενα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Η μέρα που το «Big Brother» θα ρίξει αυλαία, έφτασε. Σε λίγη ώρα, το τηλεοπτικό κοινό θα γνωρίζει ποιος είναι ο μεγάλος νικητής.  Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης, Σοφία Δανέζη, Ζακ Ιωαννίδης, Γρηγόρης Τσεκούρας είναι οι πέντε συγκάτοικοι ου κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και η αγωνία τους για το ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Από τις 29 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2020, οι παίκτες μοιράστηκαν στιγμές, χαρές, γέλια, δάκρυα αλλά και πολλά νεύρα.  Ο ένας μετά τον άλλον έβλεπαν την πόρτα της εξόδου και απέμειναν 5 συγκάτοικοι οι οποίοι διεκδικούν το έπαθλο αφού ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Χάρης Βαρθακούρης φορώντας τα καλά του, εμφανίστηκε στο τελευταίο live του Big Brother και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τη ψυχολόγο του reality, Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

«Επιτέλους έχουμε κοινό απόψε!» σχολίασε με ενθουσιασμό ο παρουσιαστής και τόνισε πως μετά από 112 μέρες θα βγει ο μεγάλος νικητής.  «Παρά την τεράστια εμπειρία σου ξέρω πως νιώθεις τη μεγάλη ένταση του τελικού» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στον Ανδρέα Μικρούτσικο και του έδωσε τηλεοπτική πάσα.  «Όχι» απάντησε με κάθε ειλικρίνεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος και «πάγωσε» τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε ακόμα μια προσπάθεια και είπε στον Ανδρέα Μικρούσικο πως είναι σίγουρος πως ανυπομονεί να μάθει ποιος συγκάτοικος είναι ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινό. Με εμφανή ανεβασμένη διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε πλάκα στον Χάρη απαντώντας αρνητικά ενώ λίγη ώρα μετά του είπε: «Τρελαίνομαι από ανυπομονησία».

Μετά από τόσα live στα οποία δεν υπήρχε παρουσία κοινού λόγω των περιοριστικών μέτρων, απόψε το βράδυ του τελικού όμως υπήρχε κοινό.  Συγκεκριμένα 12 πρώην συγκάτοικοι και οι συγγενείς των φιναλίστ βρίσκονται στο πλατό.

«Σήμερα τελειώνει το Big Brother της νέας εποχής, είναι Big Brother στην εποχή του κορονοϊού. Είναι ένα Big Brother που φοράει μάσκα κρατάει τουλάχιστον 2 μέτρα από την πραγματικότητα. Ευχαριστώ για το υπονοούμενο. Το πιάσατε» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούσικος.

via

Όλη η επικαιρότητα