Ψυχαγωγία

Big Brother: Διπλή αποχώρηση, ποιοι διεκδικούν το έπαθλο

Ακούστε το άρθρο

Με τους πέντε από τους εφτά παίκτες του «Big Brother» να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε ο ημιτελικός του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση: Χρήστος Βαρουξής, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Θέμης Κανέλλος στην αρχή του χθεσινού live επεισοδίου ζήτησαν τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Λίγα λεπτά μετά τις 23.30 ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως η ψηφοφορία των τηλεθεατών ολοκληρώθηκε και διαμορφώθηκε η τελική πεντάδα του «Big Brother». Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε αρχικά πως ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί είναι ο Χρήστος Βαρουξής και στη συνέχεια ανακοίνωσε και τη δεύτερη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, τον Θέμη Κανέλλο.

Η τελική πεντάδα που φτάνει στο μεγάλο τελικό του «Big Brother» ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου είναι οι: Ζακ Ιωαννίδης, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Σοφία Δανέζη.

Big Brother | Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου μετά την αποχώρησή του | 11/12/2020

Big Brother | Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη μετά την αποχώρησή του | 11/12/2020

Big Brother: Το καρφί του Μικρούτσικου

Παρών εκεί κι ο Δημήτρης Κεχαγιάς που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο κάποιος φαίνεται ότι έμαθε τελευταίος για την παρουσία του κι όχι από την παραγωγή του σόου. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που ανέφερε ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε αλλά ο ταξιτζής που τον έφερνε στο πλατό και προκαλώντας αμηχανία στον Χάρη Βαρθακούρη μετά από το παράπονο που εξέφρασε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώτος στην παραγωγή. Όπως είπε κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι δεν μπορείς να μάθεις από μια παραγωγή. Καρφί!»

via

Όλη η επικαιρότητα