Media

Big Brother: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και τα σενάρια για την επιστροφή του

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά οι παραγωγοί του διάσημου ριάλιτι «Big Brother» συζητούν την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου με έναν ρόλο διαφορετικό. Το ριάλιτι επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και υπάρχει η επιθυμία μαζί του να επιστρέψει και ο παρουσιαστής, του οποίου το όνομα έχει ταυτιστεί με την πρώτη και πιο επιτυχημένη σεζόν του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη και όσα αποκάλυψε στο Πρωινό, τόσο η παραγωγή του Big Brother, όσο και ο ΣΚΑΪ προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει.

«Η παραγωγή του Big Brother και ο ΣΚΑΪ προσπαθούν να πείσουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι η φωνή του Big Brother. Έχουν γίνει τηλεφωνικές επαφές, δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι πολύ μεγάλη επιθυμία των παραγωγών και του καναλιού να τον πείσουν. Ιδανικά, ο σταθμός θα ήθελε να πείσει τον Ανδρέα να κάνει και κάποια guest. Για την παρουσίαση θέλουν γυναίκα. Το ριάλιτι θα γυριστεί τελικά στην Ελλάδα κι επειδή απαιτεί μεγάλη προετοιμασία, δεν θα το δούμε πριν τον Μάρτιο του 2020», είπε χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα