Ηλεία Πολιτική

Μπιλίρης-Κοροβέσης εκπρόσωποι της ΠΔΕ στην ΑΝΟΛ: Ικανοποίηση και δικαίωση προσπαθειών οι πολλές εγκρίσεις!

Ακούστε το άρθρο
  • Ο καθοριστικός ρόλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη μεγάλη επενδυτική συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα της ΑΝΟΛ.
  • Με υπογραφή Περιφερειάρχη δόθηκαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον

Καθοριστική για την ένταξη πολύ περισσότερων έργων απ’ ότι αναμενόταν με σκοπό να στηριχθούν αξιόλογες προτάσεις και σημαντικές επαγγελματικές πρωτοβουλίες ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη σχετικά με τους πίνακες κατάταξης που αφορούν στην Αναπτυξιακή Ολυμπίας (ΑΝΟΛ).

Από την πρώτη στιγμή έγιναν οι απαραίτητες και συντονισμένες συνεργασίες στη θετική κατεύθυνση που έδωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ενώ ικανοποιημένοι αλλά και δικαιωμένοι από την προσπάθεια που καταβλήθηκε ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Μπιλίρης.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης, το γεγονός ότι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα η συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεων, αποτελεί και την ευχάριστη εξέλιξη παρά τις δυσκολίες ή τα προβλήματα που προηγήθηκαν. Με σφραγίδα του Περιφερειάρχη δόθηκαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ,έτσι τώρα περιμένουμε –είπε χαρακτηριστικά– να προχωρήσουν επενδύσεις που αφορούν σε μεγάλο βαθμό τον τουρισμό, όπως τα καταλύματα, οι μονάδες εναλλακτικού τουρισμού και η μεταποίηση.

Ο κ. Κοροβέσης επεσήμανε ότι μέσα από αυτό το πρόγραμμα μπορούν να αναπτυχθούν αξιοπρόσεχτες δράσεις, οι οποίες θα ενισχυθούν ως προς την επενδυτική τους προοπτική και ακολούθως θα συνεισφέρουν και αυτές στην τοπική μας οικονομία.

«Μιλώντας με τους ενδιαφερόμενους, είδα τη θέληση να προχωρήσουν πιστεύοντας και στις δικές τους δυνάμεις, γι’ αυτό και πάλεψα και εγώ προσωπικά να υπάρξουν πολλές θετικές αξιολογήσεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτές τις νέες προσπάθειες περιμένοντας να δω καινούριες ιδέες και καινοτόμες δράσεις», πρόσθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της ΠΔΕ στην ΑΝΟΛ κ. Χρήστος Μπιλίρης.

Όλη η επικαιρότητα