Lifestyle

Μπο Ντέρεκ: Γνωρίστηκε με τον 45χρονο άνδρα της στη Μύκονο και παντρεύτηκαν όταν ήταν 16 (PHOTOS – VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

H Μαίρη Κάθλιν Κόλις ή διαφορετικά Μπο Ντέρεκ ήταν ένα ακόμα όμορφο κορίτσι που σημάδεψε την εποχή των 80s. Ξανθιά, γαλανομάτα με υπέροχο σώμα, όπως τα περισσότερα κορίτσια από την Καλιφόρνια, ξεκίνησε να συμμετέχει σε διαφημιστικά από τα 15 της για να μπορέσει να αγοράσει μια σανίδα του σερφ. Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, η εντυπωσιακή της εμφάνιση ήταν αρκετή για να καταφέρει να κερδίσει τους πρώτους ρόλους. Η συνάντηση που της άλλαξε τη ζωή ήταν σε ηλικία 16 ετών όταν γνώρισε τον 45χρονο σκηνοθέτη Τζον Ντέρεκ. Το ειδύλλιο της Κόλινς με τον Ντέρεκ γεννήθηκε στα γυρίσματα μιας ταινίας χαμηλού κόστους στη Μύκονο το 1973. Τα γυρίσματα κράτησαν μόνο δέκα μέρες, αλλά ο Ντέρεκ είχε προλάβει να ερωτευτεί την όμορφη 16χρονη Καλιφορνέζα. Αμέσως πήρε διαζύγιο με τη γυναίκα του Λίντα Έβανς, γνωστή από τον ρόλο της στη «Δυναστεία» και η Κόλινς παράτησε το σχολείο. Μετακόμισαν στη Γερμανία έως ότου ενηλικιωθεί η Κόλινς για να μην έχουν προβλήματα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ. Το 1976 επέστρεψαν στην Αμερική και παντρεύτηκαν.

Λίντα Έβανς και Τζον Ντέρεκ
Τα γυρίσματα της ταινίας είχαν γίνει στην Αθήνα και στη Μύκονο το 1973. Τελικά η ταινία κυκλοφόρησε το 1981 με τίτλο «Φάντασις» και στα ελληνικά «Γυμνό κορμί στον καυτό ήλιο» , φωτογραφία: σκηνή από την ταινία «Δέκα»

Η Κόλινς άλλαξε το όνομά της σε Μπο Ντέρεκ και έγινε πρωταγωνίστρια στις ταινίες του συζύγου της. Δημιούργησαν μια εταιρεία παραγωγής και γύριζαν ταινίες με κοινό παρονομαστή τις γυμνές σκηνές της Ντέρεκ που εκτόξευαν τη δημοτικότητα των ταινιών. Η πιο γνωστή ταινία της ήταν το 1979 στην κωμωδία με τίτλο «10». Ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της στον κινηματογράφο, καθώς η ταινία που είχε γυρίσει στην Ελλάδα δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη.

Δείτε τι σκηνή που σημάδεψε την κινηματογραφική ύπαρξή της:


Η σκηνή που η Μπο είχε τα μαλλιά της ράστα και με το προκλητικό μαγιό έτρεχε στην παραλία, έγινε σήμα κατατεθέν. Η αφίσα από την επίμαχη σκηνή κοσμούσε τα δωμάτια των εφήβων για χρόνια. Το στυλ των μαλλιών της υιοθετήθηκε από τα περισσότερα κορίτσια της εποχής και έγινε μόδα στην Αμερική. Παρόλο που με το ρόλο της στη ταινία «10» κατάφερε να πάρει τα εύσημα για τις υποκριτικές της ικανότητες και προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα δεν κατάφερε να κάνει σημαντική καριέρα στον κινηματογράφο. Τότε πολλοί μίλησαν για «το 10 το καλό», αλλά ουσιαστικά εγκλωβίστηκε σε ρόλους που έδιναν έμφαση στο σώμα της και όχι στο σενάριο.

Ο Τζον Ντέρεκ και η Λίντα Έβανς στα 70s.
Πολλά χρόνια αργότερα η Ντέρεκ θα ανέφερε σε συνέντευξη της ότι μετάνιωσε που προκάλεσε το διαζύγιο του Ντέρεκ με τη Λίντα Έβανς. Η σκηνή είναι από τα γυρίσματα της ταινίας Ταρζάν στη Σρι Λάνκα.

Τα επόμενα χρόνια προσπάθησε με επιμονή να ξεχωρίσει, αλλά οι γυμνές εμφανίσεις στις ταινίες του συζύγου της δεν βοήθησαν, όπως δεν τη βοήθησαν και οι φωτογραφίσεις στο περιοδικό Playboy. Πρωταγωνίστησε ακόμη και ως Τζέιν Πάρκερ στην ταινία «Ταρζάν». Φυσικά το τοπίο της ζούγκλας ήταν ιδανική αφορμή για προκλητικές σκηνές που χαρακτήρισαν το φιλμ ακατάλληλο για τους ανηλίκους. Σε αρκετές σκηνές εμφανιζόταν σχεδόν γυμνή,  πότε για να την πλένουν οι γυναίκες της Αφρικής και πότε για να τη βάφουν με λευκή μπογιά σε όλο της το κορμί. Το 1985 έπαιξε τον ρόλο της παρθένας στη δραματική ταινία «Μπολερό», η οποία δεν πήρε καλές κριτικές και η Ντέρεκ κέρδισε το βραβείο της χειρότερης ηθοποιού. Δεν βοήθησε και το σενάριο που ήταν αδιάφορο. Ίσως το μόνο ενδιαφέρον ήταν η καλλίγραμμη Μπο.

Για τις ανάγκες της ταινίας «Μπολερό» 1985 η Ντέρεκ έκανε ιππασία ολόγυμνη

Μετά τον θάνατο του συζύγου της το 1998, έπαιξε μικρούς ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Πλέον ζει σε μια φάρμα και έχει σχέση εδώ και δεκατέσσερα χρόνια με τον ηθοποιό Τζον Κορμπέτ, που υποδυόταν τον Ίαν στη σειρά «Sex and the city”.

Πλέον ζει σε μια φάρμα και έχει σχέση εδώ και δεκατέσσερα χρόνια με τον ηθοποιό Τζον Κορμπέτ, που υποδυόταν τον Ίαν στη σειρά «Sex and the city”.

Δείτε ένα βίντεο με τη ζωή της Μπο Ντέρεκ: 

https://youtube.com/watch?v=MbsuZy-yGIc

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα