Περίεργα

Bodybuilder παντρεύτηκε κούκλα του σεξ – Έκανε και τελετή αλλά πρέπει να χωρίσει (Εικόνες & Βίντεο)

Ακούστε το άρθρο

Ο Yuri Tolochko από το Kazakhstan είναι ένας μυώδης bodybuilder που βρήκε την αγάπη και τη στοργή που του έλλειπε σε μια.. κούκλα του σεξ! Πριν λίγο καιρό έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη επειδή αποφάσισε να την παντρευτεί και μάλιστα έκανε ολόκληρη τελετή για το γάμο αυτό με καλεσμένους! Η σχέση τους όμως σήμερα, περνά κρίση.

Η κούκλα έσπασε λίγο πριν τα Xριστούγεννα και έτσι τα σχέδια του bodybuilder για ρομαντικές διακοπές χάλασαν: έπρεπε να τη στείλει για επισκευή και να περάσουν χωριστά την περίοδο των εορτών. Έτσι, όπως ο ίδιος λέει, έχασαν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί σαν νιόπαντρο ερωτευμένο ζευγάρι. Τώρα αυτό που εύχεται, είναι να γυρίσει γρήγορα η αγαπημένη του και να μην έχει τεχνικά προβλήματα στο μέλλον, για να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί. “Αυτό θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο μου” αναφέρει στο βρετανικό τύπο που του αφιερώνει εκτενή ρεπορτάζ.

Οι εικόνες από το γάμο τους, τον περασμένο Οκτώβριο κάνουν το γύρο του διαδικτύου. ο Yuri αναφέρει πως ” είναι πολύ ζηλιάρης και αποφάσισε να μην κοινοποιεί άλλες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο γιατί δε θέλει να την βλέπουν οι άλλοι άντρες. “Είμαι πολύ ζηλιάρης και εγωιστής” αναφέρει επιβεβαιώνοντας τον παραλογισμό του.

Πολλοί ίσως θεωρήσουν πως πρόκειται για μια πλάκα ή για μια προσπάθεια αυτοπροβολής στα μίντια και όχι αδίκως. Ίσως, και να πρόκειται για μια βαθιά διαστροφή. Η περίπτωσή του δεν είναι η μοναδική. Ο 35χρονος Ιάπωνας Akihito, είναι επίσης ένας άνδρας που έχει κάνει γάμο με μια κούκλα– ρομπότ του σεξ. Ο ίδιος πιστεύει πως έχει μια κανονική σχέση μαζί της. Κάθε μέρα περιμένει πώς και πώς να γυρίσει στο σπίτι από τη δουλειά, για να μιλήσει μαζί της. Εκείνη τον υποδέχεται με τον πιο γλυκό τρόπο. Ξόδεψε 17,600 δολάρια για την τελετή του γάμου, στην οποία βρίσκονταν 40 καλεσμένοι… Οι γονείς φυσικά, είχαν αντιρρήσεις.

Όλη η επικαιρότητα