Lifestyle

Bottega Veneta: Αφαιρεί το λογότυπο της για να βοηθήσει μικρές Ιταλικές επιχειρήσεις

Αυτή τη γιορτινή περίοδο, 12 μικρά εργαστήρια θα αναλάβουν τον ιστότοπο της Bottega Veneta, τους φυσικούς χώρους λιανικής σε όλο το Μιλάνο και τις διαφημίσεις.
Ακούστε το άρθρο

Πάνω στην ώρα που όλοι φτιάχνουν τις χριστουγεννιάτικες λίστες για ψώνια και δώρα, ο οίκος μόδας Bottega Veneta θα χρησιμοποιήσει την εξαιρετικά ορατή πλατφόρμα του για να αναδείξει τους συναδέλφους του Ιταλούς τεχνίτες.

Αυτή τη γιορτινή περίοδο, 12 μικρά εργαστήρια θα αναλάβουν τον ιστότοπο της Bottega Veneta, τους φυσικούς χώρους λιανικής σε όλο το Μιλάνο και τις διαφημίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgio Pozzi (@pzzgrg)


«Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε παγκόσμια προβολή σε αυτά τα «Bottega» που είναι βαθιά ριζωμένα στην ιταλική κουλτούρα, ειδικά σε μια εποχή όπου μικρότερες επιχειρήσεις συνεχίζουν να επηρεάζονται από την πανδημία. Είναι τιμή μας που περάσαμε στις [πλατφόρμες] μας και ελπίζουμε ότι αυτό θα αναδείξει περαιτέρω την αριστεία τους σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο Bartolomeo Rongone, Διευθύνων Σύμβουλος της Bottega Veneta, σε δελτίο τύπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New Bottega (@newbottega)


Το πρωτότυπο έργο «Bottega for Bottegas» είναι ένα έργο που ξεκίνησε από τη μάρκα για να ενθαρρύνει το κοινό της να εξερευνήσει την απίστευτη δεξιοτεχνία και τα αγαθά που έχει να προσφέρει η Ιταλία. Αντί να πουλάει τα δικά της προϊόντα, οι πελάτες θα ανακατευθύνονται στα ηλεκτρονικά καταστήματα των διαφόρων bottegas όταν επισκέπτονται το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bottega Veneta.

Μεταξύ της σειράς καταστημάτων είναι το Bottega Enza Fasano. Κόρη του Νοτιοϊταλού δεξιοτέχνη της κεραμικής Nicola Fasano, η Enza συνεχίζει την κληρονομιά της οικογένειάς της φέρνοντας το αφηρημένο στυλ της στα μοναδικά κομμάτια που κατασκευάζει.

Φυσικά, δεν μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιταλία χωρίς να δοκιμάσετε κρασί. Στη σύνθεση περιλαμβάνεται η Bottega Cantina Bisson. Ο Πιερλουίτζι Λουγκάνο οδήγησε στην αναζωπύρωση του γηγενούς κρασιού της Λιγουρίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Weimo Wang (@wangweimo)

Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε μπισκότα που αγαπούσε ο πρώην Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον — αφού επισκέφτηκε την Bottega Krumiri Rossi, ο Κλίντον τα αποκάλεσε «υπέροχα» σε μια επιστολή του από το 1998.

Δεσμευμένη να χρησιμοποιήσει τη φήμη της για τα καλά, η Bottega Veneta θα μοιράζεται τις πλατφόρμες της με μια νέα σειρά ιταλικών καταστημάτων κάθε χρόνο.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της μάρκας μόδας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για να ανακαλύψετε τα υπέροχα bottegas της Ιταλίας. Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω συλλογή για να μάθετε περισσότερα για το Bottega for Bottegas.

Όλη η επικαιρότητα